Bahçeli'den "sıkıyönetim" açıklaması

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Doğu ve Güneydoğu için sıkıyönetim çağrısı yaptı.

Bahçeli'den "sıkıyönetim" açıklaması
Bahçeli'den "sıkıyönetim" açıklaması
GİRİŞ 08.09.2015 19:33 GÜNCELLEME 08.09.2015 19:46
Bu Habere 253 Yorum Yapılmış

MHP Lider Devlet Baheçli, "Doğu ve Güneydoğu'da can ve mal güvenliği sağlanana, iç huzur ve asayiş temin edilene kadar Anayasal bir çare olan sıkıyönetim uygulaması hemen devreye sokulmalıdır." açıklamasında bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamada topluma sağduyu çağrısı yapan Bahçeli, "Ülkücüler anonim kalabalıkların dümen suyuna girmeyecek. Teröre lanet yürüyüşleri demokratik sınırlarda kalmalı. Türk-Kürt düşmanlığı için provokasyon yapanlar var. Bu oyunlara düşülmemeli, yazılan senaryolara alet olunmamalı. Parti binalarının taşlanması Türkiye'nin aleyhine; Sağduyulu ve soğukkanlı hareket etmek en temel tarz olmalı." dedi.

YORUMLAR 253
  • asi ihtiyar 8 yıl önce Şikayet Et
    Bahceli bir sira daha geriledin dusme hattindasin. Bu ulkenin is buyuranlara degil is yapanlara ihtiyaci var. Sende o kapasite yok. Mecliste koltuklarin tadini cikar fotograf falan cek hatira olur keza orayi meclis tv de gorursun iki ay sonra.
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Yönetimin her türüne hayır diyen Bahçeli’nin sıkıyönetimden başka bildiği bir şey yok galiba. Yalnız bu siyasetçi tavrı olamaz. Askeri darbeyle sıkıyönetim arasındaki tek fark vardır: Askeri darbede asker yönetimi, sivillere siz yönetemiyorsunuz diyerek devralır. Sıkıyönetimde ise siviller biz yönetemiyoruz diyerek askere yönetimi devreder. Askerin görevi devlet yönetmek değildir, teröre karşı vatanı savunmaktır. Şimdi seçim hükümeti bile olsa Ak Parti ağırlıkta olduğu için sivil yönetim işini gayet iyi yapıyor, asker de görevini gayet iyi yapıyor. Herkes kendi işini, en iyi yaptığı işi yapsın. Bahçeli herkesi kendi gibi sorumluluktan kaçan bilmesin ve de iyi yaptığı işi yapsın, yani yatsın.
    Cevapla
  • veli 8 yıl önce Şikayet Et
    boş konuşuyorsun bahçeli sana verdiğim oylara yazık artık sana oy yooookk
    Cevapla
  • muammer 8 yıl önce Şikayet Et
    Girdiği her seçimi kaybetti sende değil senin arkana takılanlar kabahatli belkide onlarda çaresiz elde bulunanın en iyisi diyorlar bes belli.
    Cevapla
  • Dur bakalım 8 yıl önce Şikayet Et
    VAtansever konuştu!!!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika İsrail açıklaması! Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz!
Ali Koç'tan, TFF ve Galatasaray'a çok ağır sözler!