Topbaş'ta 1 Kasım açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın önünde toplanan partililere seslendi.

Topbaş'ta 1 Kasım açıklaması
Topbaş'ta 1 Kasım açıklaması
GİRİŞ 01.11.2015 23:13 GÜNCELLEME 01.11.2015 23:13

Kadir Topbaş, milletin siyasi partileri hassas terazisinden tekrar geçirdiğini ve değerlendirme yaptığını dile getirerek, milletin, geleceğini karartmak isteyenlere fırsat vermediğini söyledi.

Partililerle beraber uzun soluklu bir siyasi birliktelik yaşadıklarını ifade eden Topbaş, ülkeye hizmet etmek için yurttaştan yetki istediklerini, Allah'ın bu isteklerini yerine getirmek için fırsatlar verdiğini aktardı.

Topbaş, "Yeni bir süreç başlıyor. Türkiye'de bu seçim sonrası yeni bir ufuk açılıyor. 2 Kasım itibarıyla milletimiz artık kaosa uyanmayacak. Gelecek endişesi olmayacak inşallah. Hep beraber yarınlarımızı tesis edeceğiz" diye konuştu.

Seçim sonuçlarının kendilerine başka bir şeyi daha gösterdiğini belirten Topbaş, ortaya 7 Haziran seçimlerinden çok daha farklı bir sonuç çıktığını, milletin siyasi partileri ikaz ettiğini anlattı.

Kadir Topbaş, millete hizmet etme gururu yaşayan AK Parti ailesi olarak bundan sonra da bu şekilde yollarına devam edeceklerini dile getirerek, vatandaşların kendilerini yalnız bırakmadığını, her zaman kol kola olduklarını ve kendilerine güç verdiğini söyledi.

Türkiye'nin sadece ulusal ölçekte değil, dünyanın tüm mazlum ülkelerine ve milletlerine el uzattığını kaydeden Topbaş, Türkiye'nin bu alandaki faaliyetlerine devam edeceğinden bahsetti.

Topbaş, yarınları birlikte inşa edeceklerini belirterek, seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar