Mersin'den zaferle çıkan Elvan teşekkür turunda

AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan,1 Kasım seçimlerinde halkın destan yazdığını belirterek, "tarih 1 Kasımı unutmayacak" dedi.

Mersin'den zaferle çıkan Elvan teşekkür turunda
Mersin'den zaferle çıkan Elvan teşekkür turunda
GİRİŞ 07.11.2015 16:32 GÜNCELLEME 07.11.2015 16:33

Eski Bakan Elvan, 1 Kasım seçimleri sonrası Mersin'deki parti teşkilatlarına teşekkür ziyaretlerinde Mersin programına Çamlıyayla İlçe Başkanlığı ile başlayan Elvan, Tarsus İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra Mersin İl Başkanlığı'na gelerek.

Burada parti binası önünde toplanan kalabalığa hitap eden Elvan, "Sizler 1 Kasım seçimlerinde destan yazdınız. Birliğimizin, istikrarımızın, ülkemizin bütünlüğünün sesi oldunuz. Sizlere ne kadar çok teşekkür etsek azdır" diye konuştu. Oy versin ya da vermesin herkese kucak açtıklarını ifade eden Elvan, bundan sonra da kucak açmaya devam edeceklerini belirterek, "O kardeşlerimiz de bizim nasıl ve ne şekilde iş yaptığımızı, neleri gerçekleştirdiğimizi görecekler ve yarın o kardeşlerimiz de bizimle birlikte olacaklar. 

Sizler gerçekten Türkiye üzerinde oyunların oynandığı, Türkiye'nin bir kargaşa ortamına itilmek istenildiği, istikrarsız bir ortamın yaratılmak istenildiği bir dönemde ülkemize sahip çıktınız. Sizler milletimize sahip çıktınız. 1 Kasım seçimlerini tarih asla unutmayacaktır. Demokrasi tarihimiz, 1 Kasım seçimini altın harflerle yazacaktır, bundan emin olunuz. İşte bu milletin sağduyusu, bu milletin bu ülkeye sevgisi, ülke aşkı, devlet aşkı, millet aşkı, ay yıldızlı bayrak aşkı bundandır" şeklinde konuştu.

Seçim öncesi "AK Parti'nin sonu geliyor" şeklinde ifadeler kullanıldığını hatırlatan Elvan, şöyle devam etti: "Sonra ne dediler, 'Biz özellikle CHP ve HDP'nin koalisyon yapmasını istiyoruz' dediler. ve tüm propagandalarını bunun üzerine inşa ettiler. Ama milletimiz öyle bir tokat vurdu ki, o karanlık odaklar nereden geldiklerini şaşırdılar. İşte bu Türkiye'nin gücü. Bu seçimin zaferi, Türk milletinin zaferidir. Türkiye kazanmıştır, Mersin kazanmıştır, Toroslar kazanmıştır Yenişehir kazanmıştır ve kazanmaya da devam edecektir. 

Elbette onların bir hesabı vardı. Onların hesabı; bu ülkede terörün devam etmesi, şiddetin devam etmesi, ülkeyi bir kargaşa ortamına sürüklemekti. Hele hele Türkiye'nin güçsüz hükümetlerle yönetilmesini ısrarla istiyorlardı. 

BAKAN ELVAN YENİŞEHİR TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR ETTİ

İlimizin en zor ilçesi olan Yenişehir'e geçerek Seçimlerde gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür etti,Elvan burada yaptığı konuşmada başta ilçe Başkanımız Av M.Fatih Seyit kardeşim başta olmak üzere teşkilatına ve bize oy versin veya vermesin tüm Yenişehir halkına teşekkür ederim dedi.

Bakan Elvan konuşmasında bu çalışmanız yetermi, bence yetmez çünkü önümüzde Belediye seçimleri var,daha çok çalışıp bundan sonraki hedefimiz başta Büyükşehir belediyesi olmak üzere Yenişehir belediyesini alacakmıyız diyerek vatandaşlardan söz aldı.

1 Kasım öncesi, özellikle yabancı basının AK Parti aleyhine inanılmaz bir kampanya başlattığını gördünüz. Başbakanımıza, Cumhurbaşkanımıza saldırdıklarını gördünüz. Ama netice alamadılar. Bunlar daha Türk milletini tanımamışlar. Türkiye'nin neleri başarabileceğini onlara da göstereceğiz." 2019 yılına kadar artık önlerinde hiçbir seçim olmadığını vurgulayan Elvan, 4 yıl boyunca gece gündüz çalışacaklarını dile getirerek, "Ne için çalışacağız? İstikrarımızın daha da güçlenmesi için çalışacağız, ekonomimizin daha da güçlenmesi, ülkemizdeki huzurun daha da artması için çalışacağız.

Refahımızın daha da yükselmesi için çalışacağız. Hem Türkiye için çalışacağız hem de Mersin için çalışacağız. Biz milli irade için yola çıkıyoruz dedik, biz vesayet odaklarının tamamen ortadan kaldırılması için yola çıkıyoruz dedik. Biz halkımızın hizmetkarı olmak için yola çıkıyoruz dedik. Yine biz yola çıkarken şunu da söyledik, 'tek başına iş başına' dedik. Sizlerin samimiyeti ve gücü sayesinde AK Parti bugün tek başına iş başına geldi" ifadelerini kullandı. 

"KENDİ İÇ MUHASEBEMİZİ YAPTIK" 

7 Haziran sonrası kendi iç muhasebelerini yapmaktan da çekinmediklerini kaydeden Elvan, "Yanlışlıklarımızı konuştuk, eksikliklerimizi konuştuk, bunlardan da hiçbir zaman çekinmedik. Milletimizin bizden beklentisi nedir dedik, milletimizle bütünleştik. Milletimizin derdi ile dertlendik, milletimizin taleplerini teker teker alıp ve bu talepleri mevcut bütçe yapımız içerisinde nasıl gerçekleştirebiliriz, bunun çalışmasını yaptık. ve milletimizin huzuruna, milletimizin taktir ettiği beyanname ile çıktık. İnşallah beyannamemizin son noktasına kadar, ne söylemişsek harfiyen her birini teker teker gerçekleştireceğiz. Bizim diğerlerinden farkımız da bu. Özellikle icraatlarımıza yönelik olarak, bizim milletimize vermiş olduğumuz sözleri en kısa sürede yapacağız. Hele hele yasal düzenleme gerekmiyorsa, hemen uygulamaya koyacağız" dedi.

Mersin için de verdikleri sözleri en kısa sürede yerine getireceklerini vurgulayan Elvan, ne söz verdiyse harfiyen teker teker Mersin için yerine getireceklerini söyledi. Mersin'in, içinde bulunduğu durumu, büyük bir köy görünümündeki bu durumu hak etmediğini belirten Elvan, 2019 yılındaki yerel seçimlerde Mersin'deki belediyelerin de AK Parti'ye kazandırılacağını ifade etti. Lütfi Elvan, buradaki açıklamalarının ardından Akdeniz, Yenişehir ve Mezitli ilçelerinde de partilileriyle bir araya geldi. Programına Erdemli ve Silifke ilçeleriyle devam edecek olan Elvan'ın, yarın da diğer ilçeleri ziyaret edeceği belirtildi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi