Bakan Çelik'ten yeni uygulama

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, çeltik üreticilerine çağrıda bulunarak telefon aramalarına bizzat yanıt vereceğini duyurdu.

Bakan Çelik'ten yeni uygulama
Bakan Çelik'ten yeni uygulama
GİRİŞ 14.12.2015 16:13 GÜNCELLEME 14.12.2015 16:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakan Çelik, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, çeşitli vesilelerle her gün yüzlerce üreticinin soru, sorun ve önerilerine muhatap olduğunu ifade ederek, bazılarının bizzat görüşmeyi arzu ettiği kaydetti.

TELEFON NUMARASINI VERDİ

Bakanlıkla ilgili konulara doğrudan cevap vermek amacıyla yeni bir uygulama başlatmaya karar verdikleri belirten Çelik, şu ifadelere yer verdi: "Haftada en az bir defa, belirli bir saat aralığında 0 530 104 37 80 nolu hatta yapılacak aramalara şahsen cevap vereceğim. İlk uygulamamız yarın sabah 09.00 ile 10.00 arasında olacak. Çeltik üreticilerimiz, o vakitte bana ulaşıp, soru ve önerilerini ileterek görüşlerini paylaşabilir. Bu uygulamamız aralıklarla devam edeceğinden, her defasında, konuşacağımız konunun yanında, aranacak gün ve saati önceden buradan duyuracağım. Maksadımız, el birliği içinde sorunlara birlikte çözümler üretmek ve vefakar üreticilerimizle hasbihal etmektir."

YORUMLAR 1
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı niye bakan yaptılar ki?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!