Suriye'deki gelişmeler için bir araya gelecekler

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye konulu toplantıya katılacak.

Suriye'deki  gelişmeler için bir araya gelecekler
Suriye'deki gelişmeler için bir araya gelecekler
GİRİŞ 06.09.2016 10:43 GÜNCELLEME 06.09.2016 10:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yarın İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'un ev sahipliğinde yapılacak olan Suriye konulu toplantıya katılacak.

BAKANLAR BİR ARAYA GELİYOR

Toplantıya, Türkiye'nin yanısıra Fransa, ABD, S.Arabistan, Katar, BAE, Almanya, Ürdün, İtalya ve AB de davetli. Toplantıda, Suriye ihtilafındaki son gelişmelerin Bakanlar düzeyinde ele alınması öngörülüyor.Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yarın İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'un ev sahipliğinde yapılacak olan Suriye konulu toplantıya katılacak. Sözkonusu toplantıda Suriye muhalefeti Müzakere Yüksek Kurulu (MYK) Koordinatörü Riyad Hicab Suriye'de siyasi geçişe ilişkin vizyonunu sunacak. Toplantıya, Türkiye'nin yanısıra Fransa, ABD, S.Arabistan, Katar, BAE, Almanya, Ürdün, İtalya ve AB de davetli. Toplantıda, Suriye ihtilafındaki son gelişmelerin Bakanlar düzeyinde ele alınması öngörülüyor. 

YORUMLAR 1
  • Ali Esmeray 7 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan o ki; Rusya merdane br şekilde ağırlığını koyunca, münafık ve "büyük şeytan" ın ağası ve " fikir babası"nın etekleri tutuşmuya ve zil çalmıya başladı. Uyanalım biz de....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de! Masadaki gündem başlıkları neler?
Araç fiyatları değişti: Yine de kimse almıyor rekor geldi