Erdoğan: Önümüzdeki günler birçok şeylere gebe!

Yenikapı'da gençlerle sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin 15 vekil transferine işaret ederek, muhalefet kanadında ilginç gelişmelerin yaşandığını, önümüzdeki günlerin birçok şeye gebe olduğunu söyledi.

GİRİŞ 04.05.2018 22:54 GÜNCELLEME 04.05.2018 23:01
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı'da Gençlik Festivali'nde gençlerin sorularını yanıtladı.

CHP'nin 15 milletvekili transferine tepki gösteren Erdoğan, bunun demokrasiye aykırı olduğunu ifade ederek, 'önümüzdeki günler birçok şeye gebe, çünkü çok ilginç gelişmeler var' dedi.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

'İLGİNÇ GELİŞMELER VAR, ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLER BİRÇOK ŞEYLERE GEBE'

Bir zamanlar bir siyasetçi şöyle bir laf etmişti, şimdi ebedi alemde. Demişti ki 'Ben Taksim Meydanı'na dört ayaklı koysam seçtiririm.' Genel başkan ya... Bugün de benzeri şeyler oluyor biliyorsunuz. 'Ben 15 milletvekilini bir partiye gönderirim.' O seçti ya. '15 taneyi bir partiye gönderirim ondan sonra onlar oradan ister seçilsinler ister seçilmesinler.' Baktım arka taraftaki iki milletvekilinin gözleri yaşlı, ağlıyorlardı. Ağlaya ağlaya onları gönderdi. Hani demokrasi? Böyle bir demokrasi olabilir mi? Ama maalesef şimdi bunu görüyoruz. Bunu görmenin çok büyük faydaları var. Önümüzdeki günler ben inanıyorum birçok şeylere gebe. Çünkü ilginç gelişmeler var.

YORUMLAR 27
  • Ferman 5 yıl önce Şikayet Et
    Istedigim yargilanma olana kadar haklimdakini aciklayayim söz konusu vatan ise gerisi teferuat .hocam bütün dünyada bizim okumus calismis görmüs o kadar ekonomistlerimiz var ki onlari arastirip bulup epsini bir araya toplayacan ve bizim döviz meselesini cözerse onlar cözer o kadar basit
    Cevapla
  • VATANDAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    evet korkarım SURİYELİLERİ VATANDAŞ YAPACAKSINIZ. bu bir kişinin keyfi iradesiyle olmaz sayın cumhurbaşkanım HALK OYLAMASI YAPILSIN.
    Cevapla
  • doğruları konuşan 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar, bu doların yükselişini durdurmak ve düşüşe geçirmek kimin görevi? Benim mi? Bu soruları Türk Milleti artık kendi kendine sormaya başlıyor. Korkarım bu gidişat devam ederse, cevabını da sandıkta alırız.
    Cevapla
  • Ferman 5 yıl önce Şikayet Et
    O zaman dogruyu konus bir zamanlari 1 dollar bozdurdugunda bir el arabasi tl alirdin ne oldu memleket mi bati ayir cünkü bir aslan meydana cikti ve bu durumu düzelti ülkeyi yükselti dünyanin en saygin ülkelerinden biri yapti yol .metro.hizli tren.köprü.tünel.ve en önemlisi vatandasi mal Mülk sahibi yapti ama senin gibi nankörler hem ekmegini yiyer arkasindan da konusur varsa yoksa RTE baskasi da yalan
    Cevapla
  • Ayd 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet doların yükseldiği doğrudur ancak Türkiye yi diz çöktürmek için suni olarak yükseltildiği ve sahada olduğu gibi ekonomik olarak da savaştığımız daha çok doğrudur dolar değil 5 tl 20 tl de olsa benzin litresi 100 tl de olsa Reis-i asla ama asla yarı yolda bırakmam ve reisten vazgeçmem Zafer her alan Reisin yani Türkiye nin yani tüm müslümanların yani tüm mazlumların oluncaya kadar mücadeleye devam illa Reis İlla Recep Tayyip Erdoğan bu daha da büyük bir doğru
    Cevapla
  • hakkı konusan 5 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyenin icte ve dista bagimsiz olmasi da senin gorevin degil.80 yil bosa kurek cekmis bir devletin icte ve dista bagimsiz olmasi anlasilacagi uzere ekonomik bir fedakarlik istiyor halkimiz bu durumun idrakinda olursa mucadelemiz Allah rizasi icin devam eder yok farkindalik olmaz ise bizde mukafatini sandikta degil ahirette aliriz.
    Cevapla
  • Realist 5 yıl önce Şikayet Et
    beyefendi sandıkta cevaplarını alacaklar iktidar partisi değil, sürekli gerilim çıkaran 4 lü içi boş parti olacaktır.
    Cevapla
  • İsminiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın zaten bunun için bu seçim yapılıyor Allahın izniyle bütün şer odakları çökecek işte bu yüzden reisi istemiyorlar İnşallah altın karşılığı para sistemi gelecek Rahmetli Özal bunun onayını verecekken şehit edildi Adnan kahvecide aynı şekilde o yüzden bu seçimler çok önemli kardeşim Allah Cumhurbaşkanımıza güç kuvvet versin vatanımızı milletimizi bu şer odaklarından muhafaza eylesin
    Cevapla
  • Has Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Tamam da en azından gözyaşı döken o iki milletvekili istifa etselerdi de onurlarını kurtarsalardı, diye insanın aklına da gelmiyor değil yani!
    Cevapla
  • erdoğan 5 yıl önce Şikayet Et
    stajyer süreleri SGK başlangıç tarihi olmalı reis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!