Gül'e Leman'ın karikatürü soruldu

Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül'e, eşi Hayrünnisa Gül hakkında mizah dergisi Leman’da çıkan karikatür soruldu. Gül'ün gazetecilerin sorusuna yanıtı şöyle oldu:

Gül'e Leman'ın karikatürü soruldu
Gül'e Leman'ın karikatürü soruldu
GİRİŞ 24.08.2007 15:59 GÜNCELLEME 06.02.2018 12:20
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül hakkında mizah dergisi Leman’da çıkan karikatür hakkında yorumda bulunmadı.

Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı seçiminin 2. tur oylaması öncesinde bir süre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. Daha sonra Erdoğan’la birlikte Genel Kurul’a geçen Abdullah Gül, gazetecilerin, sözkonusu karikatürle ilgili sorularını “Görmedim, bilmiyorum” diyerek yanıtladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
  • Leman Dergisi'ne protesto
    Türk Eğitim Sen Kayseri 2 Nolu Şubesi, Leman dergisinin, Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül'ün seviyesiz karikatürü ile ilgili olarak bir eylem yaptı.
 
  • Leman çizgileri kıvırdı!
    Hayrünnisa Gül'ü, Playboy'un 'tavşan kızı' gibi çizen Leman dergisini çıkaranlar, tavşan kulaklı, tesettürlü hanımın Hayrünnisa Gül olmadığını savundu. Nazlı Ilıcak, Gül Ailesi'ne bu konuda bir tavsiyede bulundu.
 
  • Leman'dan tartışılacak kapak
    Yaptığı kapaklarla sık sık ülke gündemine giren Leman dergisi, son kapağında Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ü çizdi. İşte çok tartışılacak o kapak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR 42
  • mehmet sağlam 16 yıl önce Şikayet Et
    Türban. Memlektte en önemli mesele.Kafasına takan namuslu olur kimilerine göre takmayan namussuz.Eğer öyle diyen varsa! 1.Türbanlı olupta makyaj yapanlara ne demeli? 2.Dar uzun etekli başı kapalı hanımlarımız kurala uygun mu giyinmiştir? 3.Kolundan bilezikleri görünen kuralına uygun mu kapanmıştır? 4.500 ytllik türban takan vicdanen rahat mıdır.Aç insanları gördüğünde. 5.Türbanlı olan ve parfüm sıkanların örtünmesi kabul edilir mi? 6.Herkes bu listeye dahil değil tabi.Kuralına uygun örtünenlere saygım var.
    Cevapla
  • GÜVEN IŞIK 16 yıl önce Şikayet Et
    editöre. saygıdeğer editör bey abim veya kardeşim neden yorumumu yayınlamıyorsun anlamadım belki biraz ters yazılar yazıyorum ama ne yapalım elimizden bu kadarı geliyor.sen yazıları yayınlamamazlık yapma hoşuna gitmeyen yerleri kes olsun bitsin ama bazı halsiyetsiz kişilere tepki göstermemizide hoş gör hak ediyorlar oı tepkileri.saygılarımı sunuyorum ve yorumlarımı yayınlarsan memnun olurum.TEŞEKKÜR EDERİM.
    Cevapla
  • fatih pınar 16 yıl önce Şikayet Et
    tunca uluşal a cevaben... inancıma bu şekilde hakaret edeni hakkaten seninde dediğin gibi kucaklamalı hemde iyi kucaklamalı öyleki nefesi kesilene kadar bırakmamalı haklısın.be hey gafil sen ugandadan mı geliyorsun biz başörtüsüne el uzattı diye adam kesip milli mücadele kahramanı olarak anılan sütçü imamla aynı memleketin veaynı ruhun insanıyızya sen hangi ruhun ve toprağın insanısın neyi kucaklamamızı istediğini biraz düşün kız kardeşinin başına playboy kızı başlığı konularak resmedilse hoşuna gidecek yada alık alık bakacakmısın
    Cevapla
  • yüksel demir 16 yıl önce Şikayet Et
    Boşver. Sayın Cumhurbaşkanı adayımızın(gerçi artık aday kelimesinide kulanmasak olur ama) Abdullah Gül\'ün başka işi yokta karikatür dergilerini mi takip edecek
    Cevapla
  • Selin Sari 16 yıl önce Şikayet Et
    Yahu birakin ne istiyorlarsa cizsinler. Leman dergisi herkesle ve herseyle dalga gecen bir dergi, baskalarini da komik hallerde ciziyor. Onlari ciddiye alip tepki gostermek sacma. Ne yani onlar oyle cizdi diyen Hayrunnisa Gul\'e birsey mi oluyor, sayginligindan kayip mi ediyor, hayir. Bu kadar geyik bir derginin yaptigi seyi bu kadar elestirirseniz adamlar kendilerini bir halt sanirlar. Birakin da kendileri calip oynasinlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık