Başkan Erdoğan, CHP'li vekil ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici ile görüştü.

Başkan Erdoğan, CHP'li vekil ile görüştü
Başkan Erdoğan, CHP'li vekil ile görüştü
GİRİŞ 14.07.2018 18:43 GÜNCELLEME 14.07.2018 18:53
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici ile Beştepe'de görüştü.

CHP'li Kesici, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM'deki yemin töreni görüntülerini paylaşarak, "Cumhuriyetimizin 3. Dönemi 09.07.2018 tarihi itibariyle Sayın Devlet Başkanı-Cumhurbaşkanımızın TBMM’de yemin etmesiyle başlamış bulunmaktadır. Allah vatanımız, devletimiz, milletimiz ve halkımız için hayırlı uğurlu etsin. Devletimiz ve Cumhuriyetimiz ilelebet payidar olsun" tweetiyle kutlamıştı. 

KESİCİ'DEN AÇIKLAMA!

Demirören Haber Ajansı’ndan (DHA) Ümit Kozan’a konuşan Kesici, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik ziyareti talebinin kendisinden gittiğini söyledi. Kesici, "Sayın Erdoğan'ı seçildiği günün sabahı bir mesaj yayınlayarak tebrik etmiştim. Ve yine kendisini ziyarete gidip tebrik etmek için randevu talebinde bulunmuştum. Bu randevuyu bugün için verdiler. Gitmeden önce Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na da bilgi verdim. Bu medeni bir ziyarettir. Sadece tebrik amaçlıdır" diye konuştu.

YORUMLAR 58
  • Süleyman 5 yıl önce Şikayet Et
    Siyasetde ve genel olarak tüm yarışlarda olması gerekde bu . Kaybettiysen kutla . Ama Chp deki bazı zihniyetlerde bu olay yok. İftira atıp yok çaldı çırptı yok AA yanlış diye karalama yapıyorlar. Millet iradesine tek değer veren adam RECEP TAYYİP ERDOĞAN
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç birimiz bu görüşmelerden farklı anlamlar çıkarmayalım.Olması gereken budur.Bazı CHP liler gibi ben saraya çıkmama ben S.RTE başkan olarak kabul etmiyorum gibi açıklamalar ne yazık ki toplumda bölünmelere sebebiyet veriyor.Bu nedenle sorumlu siyasetçiler sözlerine ve açıklamalarına çok daha fazla dikkat etmek zorundadırlar.
    Cevapla
  • fan kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    demek chp den kaçmaya fırsat arıyor yada dürüsçe Başkanı sevincinden kutlamak istemiştir
    Cevapla
  • Ali HOCA 5 yıl önce Şikayet Et
    57 yaşındayım.İlhan kesici siyasetle uğraştığından beri ,millet tarafında yer aldığını pek hatırlamıyorum.Bulunduğu yerle de genlerinin çok uyuşmadığı sorunu yaşıyor sanki.Son hareketi geçmiş günahlarını affetirir mi? Bana göre zor.Kazananı tebrik etmek de bir aşamadır.
    Cevapla
  • yasasın sosyalizm 5 yıl önce Şikayet Et
    1 oyum Erdoğana bir oyum CHP ye acaba benim gibi kaç kişi böyle kullandı ben sosyalistim sosyalizme uygun Halkın yanında erdogan
    Cevapla
  • ümit 5 yıl önce Şikayet Et
    chpliler okumasın senide linç ederler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor