Türkiye dahil 16 ülke katılıyor! Rusya: İzliyoruz!

Rusya Ulusal Savunma Yönetim Merkezi, Karadeniz Filosu’nun NATO ülkelerinin ve müttefik ülkelerin her yıl düzenledikleri Breeze-2019 tatbikatını izlediğini bildirdi.

Türkiye dahil 16 ülke katılıyor! Rusya: İzliyoruz!
Türkiye dahil 16 ülke katılıyor! Rusya: İzliyoruz!
GİRİŞ 13.07.2019 20:26 GÜNCELLEME 13.07.2019 20:27
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Merkezden yapılan açıklamada, Rusya Karadeniz Filosu’na ait deniz uçakları ve kıyı tipi füze sistemlerinin NATO ülkelerinin ve müttefik ülkelerin düzenledikleri Breeze-2019 tatbikatını izlediği kaydedildi.

 

 

DENİZ UÇAKLARI DEVRİYE UÇUŞU YAPIYOR, FÜZE SİSTEMLERİ DE GÖREVDE

Deniz uçaklarının devriye uçuşları yaptığı belirtilen açıklamada, Bal ve Bastion adlı kıyı tipi füze sistemlerinin de görevde olduğu, ayrıca radyoelektronik takip yapıldığı vurgulandı.

 

 

TATBİKATTA TÜRKİYE DE YER ALIYOR

Karadeniz’de devam eden tatbikata Arnavutluk, Bulgaristan, İngiltere, Yunanistan, Gürcistan, Danimarka, İtalya, Kanada, Letonya, Litvanya, Moldova, Norveç, Polonya, Romanya, ABD ve Türkiye silahlı kuvvetleri katılıyor.

Ukrayna ve ABD’nin birlikte yürüttüğü Sea Breeze 2019 tatbikatı ise dün sona erdi. Ukrayna ordusundan yapılan açıklamada, tatbikata yaklaşık 30 gemi, 30 hava aracı ve 900’un üzerinde deniz piyadesinin katıldığı duyuruldu.

YORUMLAR 19
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd ile ingilizler 14 ülkeyi kullaniyolar
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşma gereği görevimizi yapıyoruz.iyi tarafı düşmanın nasıl davranacağını görmüş oluyoruz.
    Cevapla
  • vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    nato da türkiyenin olmamasi gerekiyor cünkü bütün düşmanlarimiz natonun icinde görüldügü gibi bunlar ilk saldıran olur bize noto falan hikaye bence
    Cevapla
  • Alican 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerika ve AB birleşmişler Türkiye'nin gücünün ne olduğunu görmek istiyorlar. İnanıyorum ki bu tatbikatlar yakın bir tarihte Rusya ile de yapılır.
    Cevapla
  • Tmehmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye natoda elini masaya vurmalı bence mesela s400 ler içi yapılan anlamsız baskıya cevap niteliğinde değil eleştiri kınama adına basın açıklamasını yapıp dünyaya bunu haykırmalı zamanı geldi bence devam edemeyeceğini söylemeli uygun şekilde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri: 42 bin polis görevde
AK Parti içinde neler oluyor?