Ufuk Uras'a gelen çok ilginç uyarı...

Ufuk Uras, Meclis Genel Kurulu'nda gündem dışı söz sırası kendisine gelmişti. Gitti, Meclis kürsüsünden konuşmasını yaptı ve yerine oturdu. Kendisine çok ilginç bir not iletildi..

Ufuk Uras'a gelen çok ilginç uyarı...
Ufuk Uras'a gelen çok ilginç uyarı...
GİRİŞ 18.01.2008 11:27 GÜNCELLEME 02.04.2021 14:25
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ersoy Dede'nin haberi...

Meclis Genel Kurulu'nda gündem dışı söz sırası kendisine gelmişti. Gitti, Meclis kürsüsünden konuşmasını yaptı ve yerine oturdu. Tabii olacaklardan haberi yoktu..Kendisine bir not iletildi..Bu milletvekili kimdi ve notta neler vardı?

Parlamentoya girdiği günden bu yana ezber bozmaya devam eden Özgürlük ve Dayanışma Partisi Genel Başkanı, İstanbul milletvekili Ufuk Uras bu defa da ceketi yüzünden sorun yaşadı..

TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı söz alan Uras, yerine oturduğunda kendisine uzatılan bir not siyasetin deneyimli ama parlamentonun acemisi Ufuk Uras’ı şaşkına çevirdi..

Üzerinde ceketi olduğu halde, TBMM Başkan vekili Meral Akşener tarafından, Ufuk Uras’a “oturumlara ceketle katılmak mecburidir” uyarısı yapılmıştı..

Ufuk Uras da bir yanlışlık varsa düzeltilsin diyerek Akşener’in yanına gitti..

Uras Akşener’e; “Sn.Başkan üzerimde ceket olduğunu gördüğünüz halde neden böyle bir uyarı notu gönderdiğiniz?” diye sordu..
Zira fotoğrafta görülen kahverengi, biraz kalın dört düğmeli ve yakası kopçalı ceket, Uras’a göre gayet güzel bir ceketti..

Oysa ceketin de bir standardı ve Meclis İçtüzüğü'ne uygun olması gerekiyordu...

Zira Meral Akşener, ÖDP Genel Başkanı’nın üzerindeki ceketi, içine kravat takılabilen resmi bir ceket gibi görmediğinden, “ceketsizmiş” gibi davranmayı uygun bulmuştu..
 

YORUMLAR 9
  • Mustafa 16 yıl önce Şikayet Et
    simgeci. simgelere o kadar önem veren siyasal laikçi,bölücü bir partiden aday olup sçilen uras acaba niye kendisi uygulamıyor? Bence de o ceketle ancak ke... gidilir. Gitsin başkalarına simge uyarısı yapacağına kendisi simge olmasın.
    Cevapla
  • temür melik 16 yıl önce Şikayet Et
    sn editöre. sayın editör \"ezber bozmayadevam eden\"gibisinden kelime kullanmıssınız. acaba bu adam bu zamana kadar ne kadar bir ezber bozabildi. ya da sizin deyiminizle ezber bozmak farklı olmak mı yoks ahayırlı bir seyler yapmak mı. farklı olmak diyorsanız bunu bir kaç yollada halledebilirsiniz. bence uygun olmayan cümleler kullanılmış ve şahıs övülüyor iması olusmus.bu m.vekilin hiç övülecek bir yeri yok zira.
    Cevapla
  • ahmet yörük 16 yıl önce Şikayet Et
    HASAN KALESİNDE KALMIŞDIR O CEKET. Deget bayburt deget sende nem kaldi Hasan kalesinde babo ceketim kaldi o ceket cekettir eyi eder adami. ama bu adamı değil sanki meclise girdide iş yapıyor bu ve bunun gibi kafalar yüzünden memleket yerinde sayıyor sana hiçmi hiç ihtiyacımız yok sayın uras senin için kılık kıyafetin önemi yok ama türbana gelince önemi var dimi o siyasal simge seninkisi özgürlük hadiya
    Cevapla
  • Kadir SİVRİ 16 yıl önce Şikayet Et
    Bunları aşalım,. Unutmayın MHP\'li arkadaşalar, rahmetli SERDENGEÇTİ\' de bunun gibi problemler yaşamıştı. şimdi statikocu mu oldunuz. Şekilciliği bırakın artık....
    Cevapla
  • onur ilgin 16 yıl önce Şikayet Et
    Bir çeketi meclisin saygınlığıyla bağdaştıran arkadaş:). Merve kavakçımı kabakçı mı her neyse ona ne dersin adamcağız gene çeket giymişte o napmış :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti!
Diyanet'in toplumdaki imajı ortaya çıktı!