MHP lideri Bahçeli; Masa; masaldır, maval okumaktır

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Memleket masası" çıkışına cevaben; "HDP/PKK’nın İP ile ilgili ifşa ve itirafları, İP’in HDP’ye aracılar gönderip icazet arayışları uzun bir süredir kimlerin masa başı çalıştığını fazla zahmete gerek bırakmadan ispatlamıştır. Masaya davet edenler akıllarınca yiyecek menü peşindedir. Masa; masaldır, maval okumaktır" ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli; Masa; masaldır, maval okumaktır
MHP lideri Bahçeli; Masa; masaldır, maval okumaktır
GİRİŞ 11.05.2020 19:42 GÜNCELLEME 11.05.2020 19:58
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

MHP Lideri Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından gizli ittifak olarak bilinen CHP-İP-HDP/PKK birlikteliğinin ifşa olması hakkında ve Meral Akşener'in "Memleket Masası teklifi" ile ilgili sert açıklamalar yaptı.

DOĞRU DÜRÜST SİYASET

Siyasi uzlaşma doğruya bağlılığın güzelliğini işaret ve ifade eder. Elbette tek başına doğruluk da yetmez. Siyaset doğrudur, zaman yanlıştır; zaman doğrudur, siyaset yanlıştır. Mühim olan her ikisinin de doğru-dürüst-düzgün olmasıdır. Aksi halde her adım fuzuli ve falsoludur.

KIRIK DÖKÜK ÜÇAYAKLI BİR MASA ZATEN KURULMUŞTUR

Yanlış siyasetin yanlış zamanda dillendirdiği bir masa edebiyatı gündeme yerleşmiştir. Malum ve mahsurlu odaklar İP’in “Memleket Masası” kuralım teklifine önüne arkasına bakmadan bodoslama atlamışlardır. Hâlbuki kırık dökük üçayaklı bir masa zaten kurulmuştur.

 MASA; MASALDIR, MAVAL OKUMAKTIR

HDP/PKK’nın İP ile ilgili ifşa ve itirafları, İP’in HDP’ye aracılar gönderip icazet arayışları uzun bir süredir kimlerin masa başı çalıştığını fazla zahmete gerek bırakmadan ispatlamıştır. Masaya davet edenler akıllarınca yiyecek menü peşindedir. Masa; masaldır, maval okumaktır.

TEKLİFİ SUNANLAR İNSAN VE TOPLUM SAĞLIĞINI PEK DİKKATE ALMAMIŞLARDIR

Takur tukur sallanan masaya oturan oturmuştur. Gerçi şu Koronavirüs günlerinde kalabalık masalar tehlikelidir, insan sağlığı açısından aşırı risklidir. Teklif sahipleri sanıyorum düşüncesizce konuşmuş olacaklardır ki, insan ve toplum sağlığını pek dikkate almamışlardır.

 CUMHUR İTTİFAKI MASADA DEĞİL, GÖNÜLLERDEDİR

Yürekleri yetiyorsa geçmişte arka kapılarda yaptıkları pazarlıkları açıklasınlar. PKK'nın masaya nasıl çekildiğini, hangi telkinlerle zillete düştüklerini, buna nasıl ikna edildiklerini söylesinler. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı masada değil, gönüllerdedir.

YORUMLAR 34
  • Murad1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bahçeli ,Recep tayyip Erdoğanın yanındayken bu devleti hiç bir masa ve masal yıkamaz .Devlet gibi adamsın Devlet Bahçeli
    Cevapla
  • Rasim 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bir masada toplanalım derler sonra o masaya nifak sokmak için 7/24 çalışırlar.AMAN DİKKAT
    Cevapla
  • 1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp İslam Bayrak Vatan Millet düşmanıdır kendisiyle ittifak yapanlarla birlikte düşmanın değirmenine su taşımaktadır.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal Sayın Bahçeliye her zaman olduğu gibi doğruları söylemiştir. Meral hanım daha 1 ay önce iktidarı 15 gün tamamamen sokağa çıkma yasağı niye ilan edilmiyor diye soruyordu. 15 gün tamamen sokağa çıkma yasağı ilen edilmiş olsaydı salgın önlenemezdi ama üretim ve lojistik durur ekonomi çöker halk belkide sokağa dökülürdü. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve ekibinin bilim kurulu ile birlikte sayın Bahçelininde desteği ile bu salgın krizi başarıyla atlatıldığını gören Meral hanım bu başarıya ortak olmak istiyor belkide yanlış taleplerde bulunacak sonrada halka biz şunu talep etmiştik hükümet yapmadı diyecek.
    Cevapla
  • asfasf 3 yıl önce Şikayet Et
    iyi parti fetöcüleri ve khk cıları bağrına basmış toplama kampi bir partidir. hainlikten baska işleri de yoktur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...