İbrahim Kalın'dan Yunan gazetenin terbiyesiz manşetine tepki: Lanetliyorum

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Yunanistan'da yayın yapan bir gazetenin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli manşetine tepki gösterdi. Kalın, "Bunu en şiddetli bir şekilde kınıyorum, telin ediyorum, lanetliyorum. Çünkü bu atılan başlığın basın özgürlüğü ile ifade hürriyeti ile uzaktan yakından bir ilgisi yok. Bu bir provokasyondur" dedi.

İbrahim Kalın'dan Yunan gazetenin terbiyesiz manşetine tepki: Lanetliyorum
İbrahim Kalın'dan Yunan gazetenin terbiyesiz manşetine tepki: Lanetliyorum
GİRİŞ 20.09.2020 10:09 GÜNCELLEME 20.09.2020 10:45

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Yunanistan'da yayın yapan bir gazetenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki ahlaksız manşetine tepki gösterdi. Kalın, "Bunu en şiddetli bir şekilde kınıyorum, telin ediyorum, lanetliyorum. Çünkü bu atılan başlığın basın özgürlüğü ile ifade hürriyeti ile uzaktan yakından bir ilgisi yok. Bu bir provokasyondur" dedi. 

"MACRON'UN MESAJI SEMPATİK BİR ADIM"

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Türkçe tweet atmasına da değinen Kalın, "Sayın Macron'un Türkçe bir mesaj yayınlaması güzel, sempatik bir adım. Ama lafızdan çok mana önemli. Kastedilenin ne olduğu ve bunun hangi siyasi stratejik çerçeveye oturduğuna da bir bakmak gerekiyor. Benim kanaatimce Sayın Macron dünya siyasetini doğru okumuyor" ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı