Yunan Dışişleri'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret açıklaması

Yunanistan'da yayın yapan Dimokratika isimli gazetede skandal bir manşet yer aldı. Cumhurbaşkanı ReceP Tayyip Erdoğan'a aleni bir şekilde küfür ve hakaretler eden gazete tepkilere neden olurken, Yunan Dışişleri'nden konuya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada gazetenin dili kınandı.

Yunan Dışişleri'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret açıklaması
Yunan Dışişleri'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret açıklaması
GİRİŞ 18.09.2020 18:48 GÜNCELLEME 18.09.2020 18:48
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Yunanistan'da yayımlanan "Dimokratia" adlı gazete, haddini aşarak çok çirkin bir şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür ve hakaretlerle saldırdı. Gazetenin manşetinde büyük puntolarla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok çirkin ve ağır bir hakarette bulunan gazete hakkında Yunan DIşişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.

 

 

Konuya ilişkin açıklama yapan Yunanistan Dışişleri Bakanlığı, herhangi bir yaptırım açıklamazken "Saldırgan dil kullanımı ülkemizin siyasi kültürüne aykırıdır ve ancak kınanabilir." açıklamasıyla yetindi.

 

 

ÖZÜR DİLEMEDİLER

Yunanistan Dışişleri Bakanlığından, gazetenin çirkin manşeti hakkında açıklama yapıldı.
Yunanistan'da "ifade ve basın özgürlüğü koruma altındadır" sözlerine yer verilen açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan çirkin manşet için "Saldırgan dil kullanımı ülkemizin siyasi kültürüne aykırıdır ve ancak kınanabilir." ifadeleri kullanıldı.

Yunanistan'ın açıklamasında konuya ilişkin bir özür ifadesinin kullanılmaması tepki çekti.

 

YORUMLAR 90
  • hunkartensi 3 yıl önce Şikayet Et
    şimdi ben Yunan bakanlara ve Macron a saydır sam bir kaç saat içerisin de polis kapıma dayanır o ahlaksız sa sende mi olmalısın diyecek bazılarınız ama adamlar ne hukuk ne haklılık tanıyor bakıyor güçleri de yetmeyecek başlıyor saydırmaya o zaman bizle neden küfün nasıl yapılacağını onlara öğretmeyelim şimdi Yunanca küfür yazsam kimse anlamaz ama Yunanlılar anlar bazı insanlar oturup konuşmaktan anlamazlar lan senin kafanı kırarım dersiniz hala konuşursa kıracağınızı kaba kuvvetle anlatırsınız o zaman anlarlar ne olacağını
    Cevapla
  • Serhat 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim sonuna kadar haklısın ama insan kendine yakışanı yapar , reis zaten gerekeni yapmış, zamanı gelir yine vali göndeririz Allah’ın izniyle , ama küfredersek onlardan farkınız kalmaz, farkımız asaletimiz olsun. Sevgiler :)
    Cevapla
  • Sinan Tekin 3 yıl önce Şikayet Et
    Küfür Acizliktir ve bu müsveddeler insanlıktantan ve adaletten aciz dirler.
    Cevapla
  • ufuk 3 yıl önce Şikayet Et
    bazıları haksızlık yapar ve karşılığını alır . sonrada başlar küfre .ama güçsüzdür çelimsizdir acizdir ezik dir vede adi dir . ancak küfür ederek kaçarlar. ne yapsın başka birşey yapamıyor.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    ''helenic republic '' miş kefere aklı.O heleni biz 1453 te tarih çöplüğüne gömmüştük.Tekrarı da yakındır inşaallah.
    Cevapla
  • Sarı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonra bizde küfürle cevap verelim. Değermi değmez çünkü küfürden haz alıyorlar demek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi