Charlie Hebdo skandalı sonrası Türkiye'den ilk hamle!

Fransa’nın Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı, Charlie Hebdo dergisindeki karikatürle ilgili Dışişleri Bakanlığı'na çağrılarak şiddetle kınandı.

Charlie Hebdo skandalı sonrası Türkiye'den ilk hamle!
Charlie Hebdo skandalı sonrası Türkiye'den ilk hamle!
GİRİŞ 28.10.2020 20:14 GÜNCELLEME 29.10.2020 22:14
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, görüşmede Fransız Maslahatgüzara, "kişi haklarına ve dini inançlara yapılan bu alçak saldırının, basın ve ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirilemeyeceği, Fransız makamlarının, ifade özgürlüğü sınırlarını aşan bu çizimler konusunda gerekli siyasi ve hukuki adımları atmasının beklendiği" vurgulandı.

 

 

Öte yandan, Fransa’da bazı Ermeni çevrelerin birkaç gündür Türk vatandaşlarını hedef alan şiddet eylemlerine dikkat çekilerek, son dönemde vatandaşlara ve Müslümanlara yönelik saldırılar ve ayrımcı tutumlarla ilgili Fransız makamlarının başta güvenlik olmak üzere her alanda gerekli tedbirleri alması talebi Maslahatgüzar'a iletildi.

YORUMLAR 33
  • Pelin 3 yıl önce Şikayet Et
    Charlie Hebdo'yu uygulayarak olayları yeniden yaratıyorlar.
    Cevapla
  • KinAli 3 yıl önce Şikayet Et
    Kinamayin sadece. Bilakis Siddetle kinayin. Hersey gecer.
    Cevapla
  • Sezer pek 3 yıl önce Şikayet Et
    Dinime peygamberime vatanıma uzanan eller diller felç olsun ya Rabb....
    Cevapla
  • TRT World'e Destek 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes TRT World kanalının sosyal medya ağlarına abone olup önemli videoları beğensin, her şeyi devletten beklemeyin, lafa geldi mi MANGALDA kül bırakmayan arkadaşlar elinizi taşın altına koysaydınız şuan TRT World youtube kanalı 10 milyon aboneye ulaşmıştı, onun yerine bir ergenin kanalı 10 milyon abone sayısına ulaşmış vaziyette. Gençlerimiz ve vatandaşlarımızın beyni Sabetayist-Yunan-Ermeni kriptoları tarafından yeterince yıkanıyor zaten. İslam ve devlet düşmanı haline getiriliyorlar. Devir enformasyon savaşı devri, yerli ve milli kanalları destekleyelim lütfen.
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    bizim dergilerden birisi ciksada PUTUN ucalkarini kana boyayipda mansetlere tasisalar acaba ne olur cünkü bunlarin gecmisi hepsi kanli ilk defa zaten Isa perygamberimizi öldürdüler sonrada katlimalara basladilöar dünyanin heryerinde
    Cevapla
  • Aklı selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Isa aleyhiselem oldurulmedi suanda 2.semadadir 2.semaya kaldirildi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı