Son dakika: AK Parti, İstanbul İl Başkanı adayını açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, 24 Şubat'taki il kongresinde Osman Nuri Kabaktepe'nin İstanbul İl Başkanı adayı olacağını açıkladı.

Son dakika: AK Parti, İstanbul İl Başkanı adayını açıkladı
Son dakika: AK Parti, İstanbul İl Başkanı adayını açıkladı
GİRİŞ 22.02.2021 12:29 GÜNCELLEME 22.02.2021 18:13
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: AK Parti İstanbul İl Başkanlığında çarşamba günü yapılacak kongre öncesi görev değişimi ile ilgili tanışma ve tanıtım toplantısı yapıldı. Mevcut İl Başkanı Bayram Şenocak, 24 Şubat'taki Ak Parti İstanbul il kongresinin sonucunda görevini Osman Nuri Kabaktepe'ye devredecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "24 Şubat Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz 7.Olağan İstanbul İl Başkanlığı Kongremizde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Osman Nuri Kabaktepe bey adayımız olarak belirlenmiştir. Görevi devredecek olan İl Başkanımız Bayram Şenocak'a bugüne kadar göstermiş olduğu emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Partimize ve İstanbul'umuza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.


 


ŞENOCAK  ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, dün yaptığı açıklamada, Çarşamba günü gerçekleştirilecek İstanbul 7. Olağan İl Kongresinde aday olmayacağını görevini başka bir dava arkadaşına devredeceğini açıklamıştı.



OSMAN NURİ KABAKTEPE KİMDİR

Araştırmacı yazar, STK yöneticisi, siyasetçi. 1 Aralık1970’te Ordu’nun Fatsa ilçesinde doğdu. Fatsa İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Refah Partisi ve Fazilet Partisinde çeşitli görevler üstlendi. Kurucu başkanı da olduğu Saadet Partisi İstanbul il yönetimi ve partinin Genel İdare Kurulu üyesi olarak görev yaptı. 2004 yerel seçimlerinde SP’den Fatsa belediye başkan adayı oldu, seçilemedi. Saadet Partisi Gençlik Kolları Eski Genel Başkanı. İlim Yayma Cemiyeti denetim kurulu üyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) yüksek istişare kurulu üyesi, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği genel başkan yardımcısı olarak görev yaptı. 2016 yılında Maarif Vakfı yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Kabaktepe en son Maarif Vakfı Başkan Vekili görevini yürütüyordu. Evli ve 2 çocuk babasıdır.



YORUMLAR 85
  • Hans 3 yıl önce Şikayet Et
    Reiss hainlerinin sesini dinleme bu işler en önemli işler sen genelde yörenin Halkının nabzını yakinen dinle... İnşallah.
    Cevapla
  • TR57 3 yıl önce Şikayet Et
    94 ruhu yukleniyor inşaallah
    Cevapla
  • M¹U⁴R⅝A³T 3 yıl önce Şikayet Et
    Metin külünk olsa İstanbul İl başkanlığına yakışır.
    Cevapla
  • Vefa 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis güvendiği önceden bildiği kişileri seçsin. Malum her kılığa giren hainler var.
    Cevapla
  • Byd 3 yıl önce Şikayet Et
    Mücahid olmasını ,hep mücahid olarak kalmasını ve çalışmasını isterim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı