Yalçın Topçu’dan, sözde Ermeni soykırımı açıklaması: İftiralarla bizi sindiremeyecekler!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu, sözde Ermeni soykırımına ilişkin, "Sefil bir iftirayı gündem yaparak bizi sindirebileceklerini sanmaktadırlar.” dedi.

Yalçın Topçu’dan, sözde Ermeni soykırımı açıklaması: İftiralarla bizi sindiremeyecekler!
Yalçın Topçu’dan, sözde Ermeni soykırımı açıklaması: İftiralarla bizi sindiremeyecekler!
GİRİŞ 24.04.2021 15:28 GÜNCELLEME 24.04.2021 18:02
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu, “Gittikleri her yerde yerin altı ile ilgilenip üstünü kan gölüne çevirenler, 1915 olayları ile ilgili alçak bir yalanı, sefil bir iftirayı gündem yaparak bizi sindirebileceklerini sanmaktadırlar.” dedi.

Yalçın Topçu, “Sözde Ermeni Soykırımı”nı her yıl nisan ayında gündem yapan ülkelerin yönetimlerini eleştirerek, yazılı bir basın açıklamasında bulundu.

Batı’nın ikiyüzlü tavrını eleştiren Topçu, şunları kaydetti:

“Gittikleri her yerde yerin altı ile ilgilenip üstünü kan gölüne çevirenler, 1915 olayları ile ilgili alçak bir yalanı, sefil bir iftirayı gündem yaparak bizi sindirebileceklerini sanmaktadırlar. ‘Derebeyi ve Sömürge Medeniyeti’nin egemen olduğu dünyada, bir damla petrol için ülkelere ve insanlara reva görülen vahşet, zulüm ve katliamlar, bütün insanlığın gözleri önünde işlenmektedir.

Bir asır içinde Kızılderili ve Aborjin halkına yapılanlarda, Habeşistan katliamında, Holokost’la, Hiroşima ve Nagasaki soykırımında, savaşı kaybeden Almanya’daki yüzbinlere yapılan tecavüz ve katliamda, Taejon’da 3500 siyasi mahkumun topluca yok edilmesinde, Cezayir ve Vietnam’da sivil halkın katledilmesinde, Kafkasya’nın Müslüman halklarına, Enfal, Hocalı, Arakan ve Srebrenitsa’da yapılan jenositte, Ruanda, Ebu  Gureyb, Darfur katliamlarında, Filistin, Irak, Suriye, Mısır, Libya, Fas, Tunus, Keşmir ve Doğu Türkistan’da işlenen insanlık suçlarında fail olanların, bir tamamının da iktidar olanlar her 24 Nisan’da NEMESİS ve ASALA’cı lobilere şirin görünme uğruna sahneledikleri bu ‘sözde soykırım tiyatralı’ müttefiklik hukuku ile asla bağdaşmadığı gibi fukara ve yoksul üç milyon Ermenistan halkı için de bir fayda sağlamadığı açıktır.

Türkiye, bölgede barışın, refah ve siyasi istikrarın adresi; mağdur ve mazlumların tek sığınağıdır. Müttefiklik hukukunu çiğneyen her kim olursa olsun geçmişte olduğu gibi şimdide kesinlikle kaybeder. Açık seçik bir gerçek var ki, o da Türkiye ile dostluktan herkesin kazanmış ve kazanacak olduğudur.”

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 14
  • Şadol Bey 2 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım bize Anadolu’yu ruhen ayağa kaldıracak milli birliğimizi sağlamlaştıracak asrın Akiflerine Arvasilerine Necip fazıllarına ve sizin gibi dava adamlarına ihtiyaç var.
    Cevapla
  • Ata Çepni 2 yıl önce Şikayet Et
    Bin cihana değişmem, şu öksüz Türklüğümü!.Ya oluruz,ya ölürüz başkanım vız gelir AB si de ABD si de ...
    Cevapla
  • Seyfidar Kığılı 2 yıl önce Şikayet Et
    HDP açıklamasında ne akıl ne izan ne de haysiyet var.Bunlar gerçek Kürt olsa doğu ve güneydoğu da Ermeni Çetelerinin müslüman Kürtlere yaptığı katliamı bilirlerdi.Teçhir kararının en büyük nedeni Ermeni çetelerinin Kürt katliamıdır HDP yöneticisi Ermeni Çetelerini koruyanlar.
    Cevapla
  • Uyan Müslüman 2 yıl önce Şikayet Et
    Devletimizi yıkıp vatanımızı parçalayıp milletimizi kırk parçaya bölmek asıl hedefleri.Kapılarına köpek sadakatiyle bağladıkları PKKPYDYPGHDP leri de var onlara da Araplar gibi her aşiretine veya fraksiyonuna da birer kukla devletçik kurduracaklar plan bu, dünya haritasında
    Cevapla
  • Serhat Çelik 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım.ABD ve AB siz daha iyi olacağımız kesin artık yeter bunların bize karşı düşmanlıklarını daha ne kadar görmezden geleceğiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar