HDP'li Buldan'dan muhalefete çağrı: Bu artık kaçınılmaz bir mesele halini almıştır

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, 2023 yılında yapılacak seçimleri işaret ederek, muhalefet partilerine "Türkiye'nin geleceği açısından, bizim bir araya gelmemiz kaçınılmaz bir mesele haline geldi. Yeniden bir araya gelelim" dedi.

HDP'li Buldan'dan muhalefete çağrı: Bu artık kaçınılmaz bir mesele halini almıştır
HDP'li Buldan'dan muhalefete çağrı: Bu artık kaçınılmaz bir mesele halini almıştır
GİRİŞ 27.05.2021 06:04 GÜNCELLEME 27.05.2021 06:14
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK'nın yayın organlarından birinin program konuğu olan HDP'nin Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, ittifak ortaklarına 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çağrı yaptı.

Muhalefet partilerinin Türkiye'nin geleceğini düşünüyorsa, yeniden HDP ile bir araya gelmesi gerektiğini vurgulayan Buldan, "Bizim bir araya gelmemiz kaçınılmaz bir mesele haline geldi" ifadelerini kullandı.

Buldan sözlerinin devamında, "Yeter ki bu meselelerde herkes hem fikir olsun, kararlı ve cesur olsun. Böylesi cesur adımlara ihtiyaç var. Cumhur İttifakı'na karşı bunu bir güç birliğine çevirebilirsek, seçimlerde de başarılı olabiliriz" dedi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 108
  • vatandas42 2 yıl önce Şikayet Et
    teroristle is yapan haindir birde utanmadan sehit cenazelerine geliyorsunuz yazik size zavallilar topluluğu...
    Cevapla
  • Eyüp1 2 yıl önce Şikayet Et
    pervin Türkiye nin geleceği açısından birleşmemiz önemli demiş.hangi olayda Türkiye nin menfaatine bir şey yapmış ki bu hdpkk.artık birleştikleriyle birlikte daha çok takoz olurlar Türkiye nin önüne.
    Cevapla
  • Samsunlu.. 2 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi sevmem ama buldan haklı hem millet ittifakı diyeceksiniz hemde h.d.p yı numaradan da olsa yanınıza almayacaksınız sokakta 5 yaşında çocuğa sorsanız millet ittifakının partilerini sayar çocukların dahi bildiğini neden inkar ediyosunuz
    Cevapla
  • Ccc 2 yıl önce Şikayet Et
    Şeytan üçlüsü canınız cehenneme küresel güçlerin askeri oldunuz size yazıklar olsun.. Yüce Türk milleti sizi iktidar yapmayacak 27 Mayıs 1960 katilleri hiç bitmiyor, ebu cehiller hiç bitmiyor ..
    Cevapla
  • Namık Kemal Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne yüssüs adamsın pişmiş kelle gibi gülüyorsun REZİL ADAM CHP NİN YÜZ KARASI MİLLETİ KANDIRACAĞINI MI ZANNEDİYORSUN VATAN HAİNİ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!