Perinçek'ten dikkat çeken Süleyman Soylu ve Sedat Peker açıklaması

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Süleyman Soylu'yu hedef aldığınız zaman Türkiye'yi hedef alıyorsunuz" açıklamasında bulundu.

Perinçek'ten dikkat çeken Süleyman Soylu ve Sedat Peker açıklaması
Perinçek'ten dikkat çeken Süleyman Soylu ve Sedat Peker açıklaması
GİRİŞ 26.05.2021 15:36 GÜNCELLEME 26.05.2021 15:43
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'da yayınlanan "Çıkış Yolu" isimli programda açıklamalarda bulunarak gündemi değerlendirdi.

Son dönemde organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarının merkezinde olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ilişkin Perinçek, "Çünkü Soylu kim, İçişleri Bakanı, ABD neden Süleyman Soylu'yu hedef alıyor? Çünkü ABD'nin kuvvetlerini bastırıyor, tasfiye ediyor. PKK'nın, FETÖ'nün üzerine yürüyor. O bakımdan Soylu ABD açısından en baş suçlulardan biri. Hedef Süleyman Soylu değil onun üzerinden Türkiye, onun üzerinden Erdoğan" ifadelerini kullandı.

Meral Akşener'den Sedat Peker açıklaması

Son Dakika Haberi: Sedat Peker'i tutuklayıp BAE'ye teslim eden ülkeyi açıkladı

Kılıçdaroğlu, Sedat Peker üzerinden Erdoğan'ı hedef aldı

Sedat Peker'in kendini yalanladığı video: İçişleri Bakanı'nı tanımam

Sedat Peker'in arkasındaki ülkeyi açıkladı! Dikkat çeken İmamoğlu detayı

ERDOĞAN'DAN SOYLU'YA DESTEK, SOYLU'DAN AÇIKLAMA

"Şimdiye kadar nasıl şahsımız, partimiz ve çalışma arkadaşlarımız üzerinden ülkemize yönelik hiçbir saldırıya eyvallah etmediysek bu tezgahı da Allah'ın izniyle bozacağız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İçişleri Bakanımızın yanındayız" ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamasına cevap veren Soylu, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız..." dedi.

YORUMLAR 119
  • Adil 2 yıl önce Şikayet Et
    Way PKK lı perinçeğe bak
    Cevapla
  • Hacivat 2 yıl önce Şikayet Et
    Süleyman soyluyu pkk teröristleri hakkinda sonuna kadar destekliyor ve seferberlik ilan edilmeli 50 yildir devam eden terörü bir hamlede türkiye var gücünle mücadele etmeli ya teslim yada türkiyeye tehdit eden topraklardan cekilecekler
    Cevapla
  • Azeri 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel çocuk rolüne bürünen periçenk bir zamanlarki pkklılara birbirinize gül verdiğinizi unutmadık. Resimleriniz kayıtlarda..
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım Süleyman SOYLU bu vatanın ÖZ Evlatlarındandır. Haramzade değildir, hain değildir, CAN dır CAN asayiş ve terör deki başarısını bu VATAN ın öz evlatları yani bizler yani Selçuklu ve Osmanlının torunları gayet iyi biliyoruz. Küffara karşı birlik Dirliğimizin tek çaresi. Biz bize yeterde artarız, artarda ÜMMETE el atarız yaraya melhem oluruz. Küffar İslama karşı bizde küffara karşı hep mücadele içinde olacağız. Zira KIZIL ELMA Ülküsü bunu gerektiriyor.
    Cevapla
  • Hikmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Cumhurbaskanini sevenlere ve Ak partili arkadaslara tavsiye. Bu ülkenin tek düsmani küreselciler ve onun icerideki kuklalari olan PKK, HDP, Fetö ve diger usakliklarini yapanlar degildir. Diger bir belada derin devlet ve mafyatik tiplerle is tutan bu avrasyaci tiplerdir. Küreselci ve Avrasyaci al birini vur ötekine. Bu ve benzeri konularda sayin Cumhurbaskani ile ayni cizgide bulunuyor diye bunun gibilerin ne oldugunu unutmayin. Küreselcisinin de Avrasyacisininda köküne kibrit suyu. Hepsi temizlenmeli. Tek yol Ittihad-i Islam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt