Kılıçdaroğlu, Sedat Peker üzerinden Erdoğan'ı hedef aldı

CHP grup toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, erken seçim çağrısı yaparak, son dönemde gündemde olan Sedat Peker'in iddiaları üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef gösterdi.

Kılıçdaroğlu, Sedat Peker üzerinden Erdoğan'ı hedef aldı
Kılıçdaroğlu, Sedat Peker üzerinden Erdoğan'ı hedef aldı
GİRİŞ 25.05.2021 14:55 GÜNCELLEME 25.05.2021 15:22
Bu Habere 227 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.

ERKEN SEÇİM İSTEDİ

"Vakit veda vaktidir. Tertemiz insanlara ihanet etmiş insanlara veda vaktidir. Vakit seçim zamanıdır, artık seçimden kaçma kardeşim. Haydi Erdoğan, er meydanında bekliyorum seni. Zaman sandık zamanıdır. Yakışmaz bize korkaklık. Gel sandığı koy, Türkiye'yi aydınlığa çıkaralım" diyerek erken seçim çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları hakkında da konuştu.

Bakan Soylu'dan Sedat Peker hakkında önemli açıklamalar

Bülent Arınç ayar vermeye kalktı! Sedat Peker üzerinden skandal sözler

PEKER'İN İDDİALARI

İktidarın mafya tarafından ele geçirildiğini öne süren CHP lideri, "İçişleri Bakanı açıklama yapıyor devletin televizyonunda. 'Siyasetçiyi keklemişler. Ben ne yapayım. Ayda 10 bin dolar hangi siyasetçiye gönderiyorsa ondan sorsun' diyor. Araştırılsın dedik, buna da hayır dediler. Kim 10 bin dolar rüşvet alıyorsa açıklamak zorundadır. Eğer bir siyasetçi 10 bin dolar rüşvet alıyorsa adını ver. Memlekette savcı mı kaldı, hepsi sağır, kör ve dilsiz. Bir yerden talimat bekliyorlar. Bir yeraltı çetesi lideri dikkatle dinleniyorsa orada sorun vardır. İktidarda sorun var demektir. Mafya ile siyasetçi el ele kol kola yürürse, kaybeden Türkiye'nin itibarıdır. Tüm dünya bizimle dalga geçiyor. Bunlarda Allah korkusu da yoktur. Para için yapmayacakları hiçbir şeyleri yoktur, para için satmayacakları hiçbir şeyleri yoktur" ifadelerini kullandı.

Sedat Peker'in arkasındaki ülkeyi açıkladı

"ERDOĞAN ARTIK MİLLİ GÜVENLİK SORUNUDUR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Peker'i kastederek yaptığı açıklamayı es geçen Kılıçdaroğlu, "Memleket yangın yeri, saraya bakın sanki hiçbir şey yok. Ağzını açıp tek laf etmiyor" dedi.

Başkan Erdoğan, isim vermeden Sedat Peker'in iddialarına değindi

Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu memlekette Türkiye Barolar Birliği vardı değil mi? Savunmayı temsil ediyor değil mi? Nerede? 128 milyar dolar gibi o da arazi. Eğer Erdoğan her şeyin sorumlusu benim diyorsa, Türkiye'yi mafyaya teslim eden de Erdoğan'dır. Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti için artık bir milli güvenlik sorunudur."

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 227
  • Msfr 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kk nın ne güzel işi var iftira at maaş al yat. Adamın (sözün gelişi) kariyeri bu. Çoğu chpkklının da bundan farkı yok. Adam dersine çalışmaz imtihanda kötü not alır eğitim sistemini suçlar sarhoş arab kullanır kaza yapar yolu suçlar çalışmaz açız diye hükümeti suçlar.
    Cevapla
  • NEVHER 2 yıl önce Şikayet Et
    Saflar belli oldu. Terör uyuşturucu vatan haini bir yanda aziz Türk milleti bir yanda. İnşallah Allah'ım aziz milletimizin yar ve yardımcısı olsun
    Cevapla
  • Sami 2 yıl önce Şikayet Et
    Known kemal in tipik hareketi bu. Önce Pensilvanya hahamı bir şeyler üfürür sonra chpkkiphdpsp in papağanları bunu tekrar eder en son kk grup toplantısında bunu taçlandırır. Derken bu tip yalanlar tekrar eder durur ve kk erken seçim ister sonra seçim olur hainler kaybeder kk akp kaybetti der. Erdoğan temel atar açılış yapar yol yapar uçak yapar tank yapar millete ev yapar sonra memleketin ekmeğini yiyen hainler kudurur derken günler böyle geçip gider. Bu hainler hesab günü geldiği zaman birbirlerini suçlayacaklar.
    Cevapla
  • Hasanpaşa 2 yıl önce Şikayet Et
    İzmir Gündoğdu meydanında Sedat Peker’in heykelini dikerlerse hiç şaşırmayın bu heykelcilere
    Cevapla
  • Nejdet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kuduz kopek gibi her yerden saldirriylor chp hdp iyi pati sedattan medet umuyorlar bu ne buyuk alcaklik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil