Sedat Peker'i tutuklayıp BAE'ye teslim eden ülkeyi açıkladı

YouTube'da yayınladığı son videolarla adından söz ettiren Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'i tutuklayıp BAE'ye, ABD aracılığında Fas'ın teslim ettiğini söyledi.

GİRİŞ 26.05.2021 12:05 GÜNCELLEME 27.05.2021 09:57
Bu Habere 255 Yorum Yapılmış

Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları ile ilgili YouTube hesabından yeni bir video daha yayınladı ve çarpıcı söylemlerde bulundu.

Peker'in Türkiye'den kaçış sürecini, Fas'tan da BAE'ye teslim ediliş hikayesini anlatan Meşhur, konuya ilişkin önemli tespitlerde bulundu.

Perinçek'ten dikkat çeken Süleyman Soylu ve Sedat Peker açıklaması

Sedat Peker'in arkasındaki ülkeyi açıkladı! Dikkat çeken İmamoğlu detayı

"FAS'TAN BAE'YE KAÇIRILDI"

Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur, Peker'i tutuklayıp BAE'ye, ABD aracılığında Fas'ın teslim ettiğini söyledi:

"Sedat Peker ilk önce, uyuşturucu ve mafya işlerinin yoğun olduğu Balkanlar'a gitti ve Karadağ'a yerleşti. Oradan da Fas'a geçti. Fas polisi ise burada Sedat Peker'i tutukladı. Daha sonra ortaya Michael Rubin çıktı ve "Onu BAE'ye götürmek istiyoruz" dediler. Peker'i Türkiye'ye rağmen Fas'tan resmi olarak götüremezlerdi. Neden? Çünkü o durumda Türkiye, Fas muhalefetini Türkiye'ye getirip Fas Kralı'nı medya bombardımanına tutardı. Tutuklanacakken kendi kaçmış gibi yapıp Peker'i BAE'ye götürdüler. Peker ABD'nin aracılığıyla kaçırıldı."

"TÜRK HALKI AKLI YIKANARAK PEKER VİDEOLARINA HAZIRLATILDI"

Türkiye'nin Sedat Peker videolarına nasıl hazırlatıldığını anlatan Meşhur, "Ama bütün bu operasyonlardan önce ABD dedi ki: "Şimdi nakletsek ve Türk hükümetine sövmeye başlasa, Türk halkı inanmaz. Çünkü adam mafya ve geçmişi kirli. Önce akılları yıkayıp kabule hazırlamalıyız. Türk gençliğinin bilinç altını işgal etmeliyiz." ABD bu planı yaptı ve bir dosttan yardım istedi. Muhammed bin Selman'a gittiler ve "Türkiye'de senin istihbarat yardımına ihtiyacımız var" dediler. O da bu görevi kabul etti. Görevi, Türk aklını kontrol etmek ve bu operasyona hazırlamaktı" dedi. ABD, BAE ve uluslararası istihbarat örgütlerinin de konuya ilişkin algı çalışmaları yaptığına değinen Meşhur, Türkiye'de bu örgütlerin fonladığı son dönemdeki dizlerle, "iyi mafya" propagandası yapıldığını söyleyerek, böylelikle Türk halkının aklının yıkandığına işaret etti.

Kılıçdaroğlu, Sedat Peker üzerinden Erdoğan'ı hedef aldı

"TÜRK HALKININ BEYNİ YIKANIRKEN, PEKER'E ÖZEL EĞİTİM VERİLDİ"

Mısırlı gazeteci, Türkiye'de bu diziler üzerinden kampanyalar yapılırken, Sedat Peker'e de BAE'de eğitim verildiğini, ne söyleyip ne söylemeyeceğinin öğretildiğini kaydetti. Peker'e bu eğitimin ABD, BAE istihbaratları tarafından verildiğini belirtti.

"SOYLU'DAN SONRA SIRA DİĞER BAKANLARA DA GELEBİLİR"

Analizinin devamında Sabır Meşhur, algı operasyonlarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çevresindeki isimlerin gönderilmeye çalışıldığını öne sürdü. Berat Albayrak üzerinden yapılan ve medyada pompalanan haberleri hatırlatan Mısırlı gazeteci, bu güruhun sıraya Süleyman Soylu'yu koyduğunu söyledi. Aynı zamanda Binali Yıldırım'ın da oğlu üzerinden hedef alındığını kaydeden Meşhur, ilerleyen zamanlarda diğer bakanların da hedef tahtasına koyulabileceğini iddia etti.

KAYNAK: HABER7 / DETAY HABER
YORUMLAR 255
  • mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Akşama kadar mafya dizisi yayınlayan Atv, Show tv ve diğer kanallar. bunda sizin de payınız var. mafyayı özendirdiniz şimdi böyle tipler değere bindi
    Cevapla
  • Recepali 2 yıl önce Şikayet Et
    Her zamanki gibi türkiye hazırlıksız ve tedbirsiz yakalanmıştır. Bu vakitten sonra tc hükümetine ve baskan erdoğana zarar veren düzmece iddilarda bulunan bu vatan haini pravakotörü şimdi yakalayım türkiye getireyim desen artık getiremezsin. Çünkü abd nin ve siyonizmin yosması olmuş olan bae nın kalesine teslim edilmiştir. Burdan çıkarılması zor. Bari Bundan bir adım sonrasındaki hükümete ve devlete karşı kullanılacak olan kişi örgüt kurum dernek veya tarikat neyse hangisiyse buna önlem alın. Bu sefer tc hükümeti ve devleti bu sefer siz bir adım önde olun. Ama nerdeeeee,,, adam sendecilikten böyle bir tedbir alamazsınızki
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sedat Peker kaç elden geçmiş... Video odasına gelinceye kadar.. Her biri Kimliğinin arkalı önlü fotokopisini çekmiştir..
    Cevapla
  • Arkadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanındayız.Arkandayız.Biriz.Beraber iz. Bakanım.Kuyruklarını basınca nasıl da kıvranıyorlat..Melu lar Demekki yapılanlar doğru. DEVAM
    Cevapla
  • Hamad 2 yıl önce Şikayet Et
    mafya terör demek ama ne hikmetse hükümetin yanında yer alan TV kanalları atv mesela eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisini yayınlıyor bu nasıl iştir polis ne iş yapar herkes kendi işini halledecekse hükümet ler neden varlar dizidir deyip geçmeyin bugün o diziler sedat Peker gibi adamları besliyor halkın gözünde itibar kazandırıyor yani kendi elimizle kendimizi ateşe atıyoruz bu tür mafya diiz ve sinema yayınlarına asla müsade etmemeleri lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 27 saattir giderilemedi
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!