AK Parti'den milletvekili danışmanlarına sosyal medya eğitimi

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanlığı, milletvekili danışmanlarına yönelik sosyal medya eğitimi gerçekleştirdi.

AK Parti'den milletvekili danışmanlarına sosyal medya eğitimi
AK Parti'den milletvekili danışmanlarına sosyal medya eğitimi
GİRİŞ 16.07.2021 11:05 GÜNCELLEME 16.07.2021 12:01

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, parti genel merkezinde düzenlenen eğitim programında, danışmanlara dijital mecralar ve ağların kullanımı başta olmak üzere, sosyal medya kullanımı ve ipuçları, veri ve hesap güvenliği, siyasal iletişimde dijital mecraların kullanımını, telefon fotoğrafçılığı eğitimi verildi.

Üç gün süren eğitim programında, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcıları Emre Cemil Ayvalı ve Ömer Arvas, katılımcılara tecrübelerini paylaşırken, Ufuk Karakullukçu, Mesut Demir moderatörlüğünde Atalay Yalınız, Doç. Dr. Mustafa Bostancı ile Besim Altınok, Fikret Garipay ve Osman Söyler gibi isimler uzmanlık alanlarına ilişkin sunumlar gerçekleştirdi.

Eğitimin koordinatörlüğünü yürüten AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Selman Özboyacı, uzmanların, milletvekili danışmanlarını sosyal medya mecraları hakkında detaylı ve verimli bir programa tabi tutulduğunu belirtti.

Sosyal medya araçlarının kullanımının yanı sıra siber zorbalık, dijital veri hırsızlığı ve hesap güvenliği gibi önemli konu başlıklarının da eğitim kapsamında danışmanlara sunulduğunu ifade eden Özboyacı, “Bu eğitim, partimizin yetkili makamlarının ve milletvekillerimizin sosyal medya kullanımına da önemli katkılar sağlayacaktır. Amacımız her mecrada olduğu gibi sosyal medyada da etki ve etkinliğimizi daha da arttırmaktır.” değerlendirmesinde bulundu.  

Sosyal medya kullanımının ne kadar önemli olduğunun farkında olduklarını aktaran Özboyacı, “Yalan ve dezenformasyonla mücadele, saha çalışmalarımızın ve illerdeki hizmetlerimizin daha etkin anlatılması, partimizin söylem ve stratejilerinin milletimize daha sağlıklı aktarılması gibi konular eğitimimizin ana başlıklarındandı. Her daim sahada olan teşkilatlarımızın ve milletvekillerimizin sosyal medyadaki etkinliğini artırarak, hem saha çalışmalarımızı daha geniş tabanlara duyurmayı hem de milletimize daha yaygın şekilde ulaşmayı umuyoruz.” ifadelerini kullandı.

AK Partili Özboyacı, belediye başkanları ve teşkilat mensuplarına da yönelik eğitim programları planladıklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır