Adalet Bakanı Gül'den Kıbrıs açıklaması

Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül, KKTC İçişleri Bakanı Kutlu Evren ile bir araya geldi. Gül, Kıbrıs'ın haklı davasında her zaman Kıbrıs Türklerinin yanında olduklarını, onların haklarını her platformda Türkiye’nin savunacağını vurguladı.

Adalet Bakanı Gül'den Kıbrıs açıklaması
Adalet Bakanı Gül'den Kıbrıs açıklaması
GİRİŞ 16.09.2021 17:39 GÜNCELLEME 16.09.2021 17:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, KKTC İçişleri Bakanı Kutlu Evren ile beraberindeki heyeti ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Bakanlıkta yapılan görüşmede iki ülke arasındaki ikili ilişkiler, ülkelerarası adli ve hukuki ilişkilere dair konular ele alındı. Görüşmede ikili ilişkilerin daha da geliştirilmesi hususunda görüş birliğine varıldı.

Adalet Bakanı Gül, Kıbrıs'ın haklı davasında her zaman Kıbrıs Türklerinin yanında olduklarını, onların haklarını her platformda Türkiye’nin savunacağını vurguladı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence de dış işleri bakanı beceremiyor, adalet bakanının açıklaması yerinde olmuş.
    Cevapla
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE GEÇİLMEZ BAYRAĞIMIZ AY'YILDIZ SANCAĞIMIZ AKPARTİ TEŞKİLATIDIR. BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÖNDERİMİZ İLE MİLLETİMİZ BERABERİZ CUMHURBAŞKANIM BEN MANEVİ OĞLUNUZ 2023+2053+2071+ AKPARTİ TEŞKİLATIMIZ BİRİNCİLİK'İLE ZAFERLE KAZANACAKTIR DESTAN'YAZACAKTIR. DEĞERLİ; ADALET BAKANIM ABDÜLHAMİT GÜL BEY ÖNCELİKLE SAYGILARIMI SUNARIM EFENDİM ANTALYA YEREL MAHKEMELER ELİMİZDEKİ MADDİ DELİLLERİ DİKKATE ALMIYORLAR İADE-İ MUHAKEME TALEPLERİMİZ İÇİN RED KARARI VERİLİYOR DOSYALARIMIZ ŞAHİBELİDİR DENETLENMESİNİ BOZULMASINI İSTİYORUZ GEREĞİNİ RİCA EDERİM Saygılarımla.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası