Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Deli saçması, başka çıkışı yok!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun "siyasi cinayetler" iddiasıyla ilgili açıklamalar yaptı. Kılıçdaroğlu'nun siyasi öğrenmekten başka çıkış olmadığını belirten Erdoğan, "Deli saçması. Avukat arkadaşlarımız dava açtı, tutuştu" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Deli saçması, başka çıkışı yok!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Deli saçması, başka çıkışı yok!
GİRİŞ 21.10.2021 12:59 GÜNCELLEME 21.10.2021 13:55
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyareti dönüşünde aralarında Kanal7 Dış Haberler Müdürü ve Haber7 Yazarı Taha Dağlı'nın da olduğu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "siyasi cinayetler" sözleri soruların Erdoğan şunları söyledi: 

"Her şeyden önce ana muhalefetin başındaki zatın bu açıklamaları tamamen deli saçması. Ya siyaseti öğrenecek ya siyaseti öğrenecek; bunun başka çıkışı yok. Siyasi cinayet dediğin zaman senin yapman gereken bir şey var. Nedir o? İspat edeceksin. Böyle bir ispat söz konusu değil. Adeta bir deli bir kuyuya bir taş attı, 40 akıllı çıkaramadı. Bu da böyle. Bunu neye göre söylüyorsun? Çünkü hukuktaki kaide çok açık net ortada; müddei iddiasını ispatla yükümlüdür. Senin bunu ispat etmen lazım. Bunu ispat etmediğin sürece bu sana yapışıp kalır. Nitekim bütün arkadaşlarımız bu konuyla ilgili gerekenleri söylediler. Ama bu da aynı, yanındakiler de aynı. Aynı şeyleri dönüp dönüp konuşuyorlar. Avukat arkadaşlarımız şu anda bununla ilgili davaları açtılar. O da tutuştu. Niye? Çünkü olmayan şeyi konuşuyor. Diğeri de aynı şekilde, olmayan şeyi konuşuyor. Malum, şimdi başsavcılık bunları davet etti. Başsavcının davetiyle de bunlar ifadeyi verecekler. Bakalım ne söyleyecekler, göreceğiz."

Erdoğan'dan F-35 açıklaması: Son noktayı koydu! İran'a da 'yanlıştan dönün' çağrısıErdoğan'dan F-35 açıklaması: Son noktayı koydu! İran'a da 'yanlıştan dönün' çağrısı

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 büyükelçi için Dışişleri Bakanına talimat verdi!Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 büyükelçi için Dışişleri Bakanına talimat verdi!

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 13
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kilictaroglu için mahkemenin hiç önemi yok çünkü ödeyeceği tazminatın kaynağı sponsor milletvekilleri onun için bol keseden atıp atıp duruyor ya tutarsa misali Allah'ım akıl, fikir versin
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğluna dava açıldığında davayı kaybedince chp vekillerden fon oluşturulup herkes para vermesini emrediyorlar bu paralar zorla alınıp kayıpedilen mahkemeleri ödüyorlar.
    Cevapla
  • Fazıl 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP kaostan kargaşadan anarşiden beslenir ingilizlerin CHP'yi kurdurma amacı da budur. CHP PARTİ DEĞİLDİR.
    Cevapla
  • hacı emmi 2 yıl önce Şikayet Et
    hulki cevizoğlu kılıçdaroğlu hakkında çok güzel bir konuşma cnn tv.de yaptı. sosyolog olarak, bilimsel açıklamalarda bulunarak delil sundu. yani kılıçdaroğlu na hasta bir o kadarda cahil olduğunu belirtti.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Artıkkkk...SÜİKASTLER DÖNEMİNE GİRDİKKK gibi. Kılıçdaroğlu "Aba altından sopa gösteriyor". Emperyalizm Failleri bulunamayan Muhsin YAZICIOĞLU süikasti ile bu işi kolayca başardım fikrinde.. (Ne yazık ki Süikasti bunca yıl geçmesine rağmen hala ÇÖZEMEDİKKK!!?? ) Muhalefet ülkede dış destekli “kaos projesine hizmet amaçlı” söylemlerde hergün.. Cumhurbaşkanını çok iyi koruyunnn..Bunca birikim ve yapı dağılıp gitmesine asla izin vermeyinn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler