Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti mahalle başkanlarına mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen 'Mahalle Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na telefon bağlantısıyla katılarak mahalle başkanlarına hitap etti.

GİRİŞ 19.12.2021 15:11 GÜNCELLEME 19.12.2021 15:51
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Mahalle Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı'na katılanlara telefonla hitap ederek, "Biz biliyoruz ki bütün işlerde istişare bize bir emri ilahidir, siz de bu emri ilahinin gereğini yerine getirmek suretiyle inşallah 2023'e çok daha güçlü, çok daha verimli bir şekilde hazırlanmış olacaksınız." dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bir otelde düzenlenen kampta salondakilerin isteği üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak katılımcıların talebini iletti.

"2023'E ÇOK DAHA GÜÇLÜ HAZIRLANMIŞ OLACAKSINIZ"

Mahalle başkanlarının ricasını geri çevirmeyerek onları selamlayan Erdoğan, buluşmanın ve yapılacak istişarelerin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, şunları ifade etti:

"Biliyorum ki sizler şu anda 2023'ün hazırlıkları içerisindesiniz. Bizler de bildiğiniz gibi cuma, cumartesi iki gün Türkiye Afrika Liderler Zirvesi'ni gerçekleştirdik ve dün akşam bu liderler zirvesini de tamamladık. Böyle bir dönemde şu anda sizlerin de bir araya gelişi, bu zirveyi sizin de yapışınız bana ayrı bir mutluluk veriyor. Sizleri tebrik ediyorum. Rabbim feyzinizi arttırsın, istişarelerinizi bereketli kılsın inşallah. Ve biz biliyoruz ki bütün işlerde istişare bize bir emri ilahidir, siz de bu emri ilahinin gereğini yerine getirmek suretiyle inşallah 2023'e çok daha güçlü, çok daha verimli bir şekilde hazırlanmış olacaksınız."

KABAKTEPE'DEN ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'deki sessiz devrimin üreticisi olduğunu dile getiren Kabaktepe, "Bir şeyi üretmek çok önemlidir. Ne yapacağını bilebilmek, ufuk koyabilmek, vizyon koyabilmek, gelecek tasavvuru koyabilmek, hedef belirlemek, kızıl elmanın ne olduğunu söylemek çok önemli." değerlendirmesini yaptı.

Erdoğan'ın siyaset sahnesine çıktığı günden itibaren sadece İstanbul'a değil, Türkiye'ye ve dünyaya dair sevdasının takipçisi olduğunu vurgulayan Kabaktepe, "(Mahalle başkanları) Sizler de destekçisi oldunuz." ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkanvekilleri Numan Kurtulmuş ve Binali Yıldırım ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in de katıldığı kampta, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu bir sunum yaptı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 35
  • Mehmet Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer AK Parti'nin mahalle temsilcisi Başkanı yoktur, iddiasında olanlar varsa, ya AK Partiyi tanımıyor, yahut yalan söylüyor.
    Cevapla
  • Eyt 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyt...doları da düşürün artık.
    Cevapla
  • alpkaan 2 yıl önce Şikayet Et
    2023 sonunuz olacak gibi görünüyor.daha rekorlar kıran dövizin rekorlar kıran enflasyonun çözümünü bulamadınız.
    Cevapla
  • İklimdeğişikliği 2 yıl önce Şikayet Et
    Ilk kez duydum bizim mahallede varmı acaba? Bırak mahalleyi il ilçe başkanların hatta ilimizden çıkan ak parti milletvekilin varlığından bir habersiz durumdayız demekki iyi seçilemiyor bu şahsiyetler kendi çevresi ve ahbapları için başkan seçilmişler!!!!
    Cevapla
  • S.vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef vatandaşla ne irtibat var,nede dikkate alma.Kendi çevrelerinde dolanıp duruyorlar.Millete rağmen icraat yapmak.c.h.p ye mahsustu,fakat akparti teşkilatlarda.c.h.p lillesti.Örnek sığınmacılar konusunda sıkıntı var,gitmeleri şart,fakat hala bi ezberden gidiliyor.ve faturası ağır olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail terörüne direnen Kassam Tugayları’nın zorlu şartları Ebu Ubeyde’de vücut buluyor
Galatasaray - Fenerbahçe! Muhtemel 11'ler