İBB açılan metro inşaatını kapattı! Milletin kaynakları çöpe gitti

İstanbul'da İmamoğlu, seçim vaatlerinin hiçbirisini yerine getirmediği gibi var olan projeleri de engelleme ve durdurmaya devam ediyor. İBB, AK Parti döneminde Sancaktepe-Yenidoğan Metro Hattı için açılan tünel ve şaftları kapattı.

GİRİŞ 05.01.2022 14:43 GÜNCELLEME 05.01.2022 16:28
Bu Habere 497 Yorum Yapılmış

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyüksehir Belediyesi'nin skandallarına her gün bir yenisi ekleniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, AK Parti döneminde Sancaktepe-Yenidoğan Metro Hattı için açılan tünel ve şaftlarının doldurulması işlemine devam ediyor.

.

CHP'li İBB yönetimi, Sancaktepe Yenidoğan-Cumhuriyet-Emek Metro Hattı İnşaat Alanı'na kamyonlar gönderdi. Kamyonlar; metro hattı için açılan çukurları toprakla doldurmaya devam etti.

.

GÖKSU: CHP'NİN MİSYONU MİLLETE HİZMET DEĞİL İSTİKAMET BELİRLEMEK

İBB yönetimi tarafından hafriyatla doldurulmaya devam eden metro hattındaki kapatma çalışmalarına İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, "İşte CHP'li İBB çalışıyor. Metro hattının inşaatını kapatıyor. CHP'nin bu ülkedeki misyonu millete hizmet değil, millete istikamet belirlemek" dedi..

 

ÖZDEMİR: "İBB YÖNETİMİ 'MİLLETİN KAYNAKLARINI' ÇÖPE ATTI"
İBB Meclis Üyesi ve Ulaşım ve Trafik Komisyon Başkanı Abdullah Özdemir: "İBB kime çalışıyor! Özkaynaklarla yapılacak şekilde ihale edilmiş olan Yenidoğan - Cumhuriyet - Emek Metrosu 'dış borçlanma' bahanesiyle iptal edildi! İptal etmekle kalmayan İBB yönetimi 'özkaynakla' yapılan imalatı bugün de doldurarak 'milletin kaynaklarını' çöpe attı".

BATUR: "CHP'Lİ İBB ÇALIŞIYOR!"

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı M. Ejder Batur: "Yer: Sancaktepe (Yenidoğan-Cumhuriyet-Emek Metro Hattı İnşaat Alanı) Tarih: 5 Ocak 2022 CHP'li İBB çalışıyor! AK Parti döneminde açtığımız metro tünel ve şaftlarını hafriyat kamyonlarıyla doldurmaya devam!".

YORUMLAR 497
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Fetö'nün yetiştirdiği en sinsi teröristin adı Pinokyodur!
    Cevapla
  • BOZOK 2 yıl önce Şikayet Et
    Tipik bir hdpkk taktiği,çok laf az iş.
    Cevapla
  • Ben 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne kötü bunlar yaa, ☹️ne kötü bişey CeHaPe
    Cevapla
  • Osman Celik 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapamıyorsun bari birakda olduğu gibi kalsın.Yarin oburgun kim çıkartacak o topraklari ordan.Bunun maliyeti hem zaman hem maddi olarak ne olacak? Her türlü zarar.Daha öncede söylemiştim Bu zihniyet bir şey yapamaz olanida bozarlar,yıkarlar.İyi yaptıkları tek şey algı operaosyonlari bol bol laf ,yalan dolan.
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar saçma bu kadar basit birsey olamaz belediye başkanı kimki bu projeleri durduruyor belediyeler nasıl bu kadar kendi basına karar alabiliyor bu sacma düzen ne zaman bitecek belediyeye baskan olan keyfine göre iş yapsın bu ne sacmalıktır yazık günah yeter yaaa hem kendileri yiyor hem israf ediyorlar millete garibana yazık değilmi kimin vergileri bunlar tüm belediye başkanları denetlenmeli paralar denetlenmeli kimsenin babasının çiftliği değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?