AK Parti'den Sedef Kabaş'a destek çıkanlara tepki

AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Sedef Kabaş'a destek çıkanlara, "Nefret siyaseti, nefret söyleminin sponsorluğunu yapıyor" ifadeleriyle tepki gösterdi.

AK Parti'den Sedef Kabaş'a destek çıkanlara tepki
AK Parti'den Sedef Kabaş'a destek çıkanlara tepki
GİRİŞ 23.01.2022 15:49 GÜNCELLEME 23.01.2022 16:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden Sedef Kabaş'a destek verenlere tepki gösterdi. Çelik, "Nefret siyaseti, nefret söyleminin sponsorluğunu yapıyor" ifadelerini kullandı.

Geçmişi de skandallarla dolu! Fuat Avni'nin 'güzeli' Sedef Kabaş...Geçmişi de skandallarla dolu! Fuat Avni'nin 'güzeli' Sedef Kabaş...

Sedef Kabaş'ın ifadesi ortaya çıktı! Mahkemede kendini böyle savundu!Sedef Kabaş'ın ifadesi ortaya çıktı! Mahkemede kendini böyle savundu!

Ömer Çelik'in sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

Nefret söylemi gücünü söyleyenden çok destekleyenlerden alır. Nefret söylemine destek verenler ve sessiz kalanlar, nefrete “yatırım” yapanlardır. Cumhurbaşkanımıza dönük nefret söylemine destek verenler ve sessiz kalanlar, nefret siyasetinin demokrasi düşmanı diline “yatırım” yapıyorlar. Nefret siyaseti, nefret söyleminin sponsorluğunu yapıyor.

YORUMLAR 3
  • Hamdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım, güzel Ülkemizde satılmış ve hain çok var maalesef
    Cevapla
  • capcup 2 yıl önce Şikayet Et
    nefret söylemini bu ülkeye sokan sizsiniz, her gün tivterdan hakaret ediyorsunuz. Koca parti işi gücü bıraktı bir tane aciz kadının peşine takıldınız. Allah sizi perişan etsin. Bu zulmünüzü karşılıksız bırakmasın.
    Cevapla
  • hsn 2 yıl önce Şikayet Et
    dinimize küfür eden dalga geçenler akpli olunca sesiniz niye çıkmıyor sevdanız din degilki sizin sevdanız koltuk sizde maşa mezarlarınızda ters döneceksiniz yatacak yeriniz olmayacak alayınızın..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum