DBP binasına terör operasyonu! HDP'li Semra Güzel ve Öcalan'ın fotoğrafları çıktı

Diyarbakır’da DBP binasında yapılan etkinliklerin sosyal medya üzerinden paylaşılması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında polis binaya operasyon düzenledi. Binada HDP'li Semra Güzel ve Öcalan'ın fotoğrafları bulundu.

DBP binasına terör operasyonu! HDP'li Semra Güzel ve Öcalan'ın fotoğrafları çıktı
DBP binasına terör operasyonu! HDP'li Semra Güzel ve Öcalan'ın fotoğrafları çıktı
GİRİŞ 26.01.2022 11:29 GÜNCELLEME 26.01.2022 11:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Demokratik Bölgeler Partisi İl binası içerisinde çeşitli tarihlerde sosyal medyada HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in de aralarında olduğu bir grubun terörist başı Abdullah Öcalan ve öldürülen teröristlere hitaben saygı duruşu yaptığı fotoğraflar ortaya çıktı.

Saygı duruşu yapıldığı fotoğrafların ortaya çıkması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda Güvenlik ve TEM şube ekiplerince sabah saatlerinde Şeyh Şamil Mahallesi’nde bulunan binaya Operasyon düzenlendi. Binaya giren ekipler, içeride arama yaparken çevik kuvvet polisleri ise tedbir aldı.

FOTOĞRAFLARDA HAKKINDA FEZLEKE HAZIRLANAN HDP’Lİ SEMRA GÜZEL DE ORTAYA ÇIKTI

Savcılık soruşturmasında en dikkat çeken fotoğraftaki kişinin ise HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in olduğu yer aldı.

Başı öne eğik saygı duruşu olarak yapılan paylaşımda geçtiğimiz günlerde yasama dokunulmazlığının kaldırılması hakkında 'terör örgütü üyeliği' ve 'terörün finansmanı' suçundan hazırlanan fezlekeyle Güzel’in olması dikkat çekti.

Polisin binada araması sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • mmt 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar ihanet yeni çıkıyor ama baştakiler ne yapıyorlar acaba.yeter artık haini almayan onlardandır.ihanetin mazereti olmaz.bahçeli bey bu beka sorunu değilmi acaba
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainleri kokunuz kurusun insallh
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız