MHP Lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na hodri meydan: Sana bir iyi, bir de kötü haberim var

MHP Lideri Bahçeli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyaretindeki "ilkesiz " açıklamalarına tepki göstererek "Sayın Kılıçdaroğlu, madem bu kadar geniş gönüllü ve hazır cevapsın, o zaman hodri meydan." dedi.

MHP Lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na hodri meydan: Sana bir iyi, bir de kötü haberim var
MHP Lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na hodri meydan: Sana bir iyi, bir de kötü haberim var
GİRİŞ 10.03.2022 17:52 GÜNCELLEME 10.03.2022 21:29
Bu Habere 143 Yorum Yapılmış

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyareti hakkında yaptığı sert açıklamalar şu şekilde;

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyareti, yaşanan ibretlik sahneleri, yapılan ilkesiz açıklamaları, yaygınlaşan itibarsız tavırları deşifre etmekle kalmamış, bölücülüğün CHP bünyesine nasıl tutunduğunu belgelemiş, resmetmiş ve teyit etmiştir.

Kılıçdaroğlu, düzenlenen toplantıya katılanlara hitaben gerçekleştirdiği konuşmasının bir yerinde, "bana her şeyi açık açık sorabilirsiniz" diyerek sözde demokrat bir imaj vermeye, gerçeklerle bağdaşmayan her düşünceye açık bir profil çizmeye heveslenmiştir.

Kılıçdaroğlu: CHP halkın partisi olma yolunda önemli adımlar atıyorKılıçdaroğlu: CHP halkın partisi olma yolunda önemli adımlar atıyor

Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da Demirtaş'ın annesini ziyaret edecekKılıçdaroğlu, Diyarbakır'da Demirtaş'ın annesini ziyaret edecek

"HODRİ MEYDAN"

Tarihsel kökü Diyarbakır'da kurulan Akkoyunlulara dayanan bir vatan evladı olarak Kılıçdaroğlu'na benim de sorularım vardır ve cevabını almak en doğal hakkımdır. Sayın Kılıçdaroğlu, madem bu kadar geniş gönüllü ve hazır cevapsın, o zaman hodri meydan.

PKK, 1978 yılında, Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nin Fis Köyü’nde birinci sözde kongresinde, Marksist-Leninist çizgide büyük Kürdistan’ın kurulmasını hedef olarak belirlemişti. Sayın Kılıçdaroğlu, dört parçalı büyük Kürdistan’ın kurulmasından yana mısın, değil misin? Açıkla.

"EVET/HAYIR DEMENİ YETERLİ KABUL EDECEĞİM"

Terörist Demirtaş’ın annesini ziyaret etmeyi düşünüyorsan, hemen arkasından Şanlıurfa’ya geçip İmralı canisi Abdullah Öcalan’ın ailesini de ziyaret edip onlarla hasret gidermeyi planlıyor musun? Cevabı uzun uzun vermene gerek yok. Evet/hayır demeni yeterli kabul edeceğim.

Sayın Kılıçdaroğlu, son sorum şudur: 28 Şubat 2022 tarihinde yuvarlak masa etrafında buluştuğun zillet ortaklarına bağımsız büyük Kürdistan’a taraftar olup olmadıklarını sorup onların gerçek niyetini, kafalarının içinde saklı duran kanaatlerini öğrenmeyi aklından geçiriyor musun?

"ATEŞKES VE BARIŞ ARAYIŞINI KUNDAKLAMA GİRİŞİMİ"

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır ziyareti, Türkiye’nin öncülüğünde Antalya Diplomasi Forumu’nda bir araya gelen Rusya Dışişleri Bakanı ile Ukrayna Dışişleri Bakanı’nın ateşkes ve barış arayışını kundaklama girişimidir ve dış bağlantılı siyasi bir operasyondur.

Ülkemiz tarihi bir buluşmaya ev sahipliği yapıyorken Kılıçdaroğlu’nu dürte dürte harekete geçirip fitne görevine sevk edenler, hem küresel husumetin hem de bölgesel çatışmaların devamını projelendiren odaklardır. CHP Genel Başkanı istikrarsızlığın ve zalim emellerin kuryesidir.

"SANA BİR İYİ, BİR DE KÖTÜ HABERİM VAR"

Sayın Kılıçdaroğlu, sana bir iyi, bir de kötü haberim var:

Kötüden başlayayım, hevesin kursağında kalacak. İyi habere gelince, inanıyorum ki, Rusya ile Ukrayna arasında kalıcı nitelikli çözüm ve barış iklimi eninde sonunda tezahür edecek. Taşeronluğunu yaptığın çıkarcı dostlarına söyle, Türkiye’nin önünü hiç kimse kesemeyecek.

YORUMLAR 143
  • Bilo 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu daha dün israel cumhuruyla görüşmesinin mi o görüşmeyi de mi CHP yaptı.
    Cevapla
  • Bedirhan 2 yıl önce Şikayet Et
    İsrail C.başkanı ile yapılan görüşme dünyanın gözü önünde devletler adına yapılan resmi görüşmedir..devlet aklı yerine göre herkesle görüşür kaldı ki bu sadece bir görüşme ve herkes ülkesinin menfaatini öne çıkarır ama kılıçdaroğlu denen şahıs israilin üst aklı olan siyonizme uşaklık ediyor ülkesini satıyor bunları görmeyecek kadar kör düşünmeyecek kadar akılsızmısın?
    Cevapla
  • Seyit Onbaşı 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru Söze ne Demeli! Devlet Bahçeli Bey! Kayayı Yuvarlayıp Deliğine Oturtmuş. İNŞAALLAH Hevesleri Kursaklarında kalır!
    Cevapla
  • Savaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun. Bu kemiksizker seni üzmesin.
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Adı üstünde Devlet, Allah sana ve senin gibilere uzun ömürler versin.
    Cevapla
  • Bahçeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Büyük devlet adamı adı gibi devlet Rabbim sana uzun ömürler versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş
İsrail'in savaş kararı sonrası ABD'den jet hızında açıklama: Dahil değiliz!