CHP'li Önder Sav kayıplara karıştı !

Hacaa gitmek isteyen bir partiliye söyledikleri yüzünden toplumun her kesiminden tepki gören CHP Genel Sekreteri Önder Sav, bugünkü grup toplantısına katılmadı.

CHP'li Önder Sav kayıplara karıştı !
CHP'li Önder Sav kayıplara karıştı !
GİRİŞ 20.05.2008 15:12 GÜNCELLEME 20.05.2008 15:12
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ankara Elmadağ'da hacca gitmek isteyen bir partiliye, 'Hacca gidip Araplara para kaptırma' diyerek, toplumun her kesiminden tepki gören CHP Genel Sekreteri Önder Sav, bugünkü grup toplantısına katılmadı.

Parlamento'da görev yapan gazeteciler, Elmadağ'da görüştüğü bir partiliye, 'Hacca gidip Araplara para kaptırma. Bakarsın Muhammed seni orda bırakmaz' demesi üzerine tepki çeken Önder Sav'a soru sormak için CHP Grup Salonu'nun girişinde beklemeye başladı. Ancak Önder Sav, Grup toplantısına gelmedi. Önder Sav'ın grup toplantısına katılmaması, 'soru sorulacağını bildiği için gelmedi' şeklinde yorumlandı.

Öte yandan, grup salonuna geçen Deniz Baykal, partili bir kadının 3-4 yaşlarındaki çocuğunu kucağına alarak sevdi. Baykal, grup toplantısının başında partisine DP, MHP ve DSP'den katılan belde belediye başkanını partililere tanıttı.

YORUMLAR 7
  • fatih ali 15 yıl önce Şikayet Et
    hezeyan.... bu tür hezeyanları saygısız SAVları kınıyor biraz ahlaklı ve saygılı olmayı öneriyorum.
    Cevapla
  • metin akdağ 15 yıl önce Şikayet Et
    Bu ayıp, CHP\'ye yeter!!! Artık oyları BARAJ\'ın altına kadar inmiştir!!. Önder Sav! Birgün gelecek CHP\'yi bitiren adam! olarak anılacak! Bu ayıp sana hem bu dünuya da hem de öteki alemde yeter! Artık Firavunla birlikte Cehennemde dans edersiniz! Aranıza BAYKALI VE KEMAL ANADOLU VE KEMAL ALEMDAROĞLUNU VE KEMAL GÜRÜZÜ VE KEMAL DEMİRİ VE ÖTEKİ KEMALLERİDE ALIP HALAY çekersiniz! Biz de Cennetten sizleri seyredip keyfe dalarız!! Ama sizler orda da doğru durmazsınız! Mutlaka bi yolunu bulup Cehennemide karıştırırsınız!!
    Cevapla
  • ERDEM ESİN 15 yıl önce Şikayet Et
    ÖLÜNCE, İMAMIN KAYIĞINA BİNECEK VE MÜSLÜMAN MEZARLIĞINA MI GÖMÜLECEK?. Müslümanları rahatsız etme hakkı yok. Bu adamla aynı mezarda yatacak olan insanların ruhları muazzep olur. Maşatlık da kabul etmez böylelerini. En iyisi \'laik bir çukur!\'
    Cevapla
  • zeki gürbüz 15 yıl önce Şikayet Et
    . CHP\'nin ne olduğuyla AKP\'ye yüklenmenin ne ilgisi var?Ne yapacak bütün MHP\'lileri AKP\'ye mi kaydedecek?Muhatap CHP değil,ülkeyi bugünkü hale getiren AKP\'dir.
    Cevapla
  • 06_Yorumcu_06 15 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı mı desem.... Zavallı mı desem zavallılara ayıp etmiş olurmuyum...???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş gözünü ABB logosundaki camiye dikti
Türk donanmasına kritik güç: Füze sayısı iki katına çıkıyor