Erdoğan'ın masasındaki son anket: Mustafa Şen canlı yayında açıkladı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen A Haber ekranlarında katıldığı Melih Altınok ile Sebep Sonuç programında son seçim anketlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Şen, partisinin anketlerdeki son oy oranını açıkladı.

GİRİŞ 10.05.2022 13:25 GÜNCELLEME 10.05.2022 13:41
Bu Habere 240 Yorum Yapılmış

A Haber ekranlarında katıldığı Melih Altınok ile Sebep Sonuç programına konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen 2023 seçimleri öncesi son anket rakamlarını değerlendirdi. Şen AK Parti'nin bir oy kaybı yaşadıktan sonra toparladığını açıklarken seçimlere ilişkin öngörüsünü de paylaştı. İşte detaylar...

AK PARTİ'NİN ŞU AN OYU KAÇ?

AK Parti oy olarak bir düşüş yaşadı ama şu an yeniden yüzde 40'a doğru tırmanıyor. 34-36 aralığından 40'a doğru gidiyoruz. Bazı analizlere göre 45-46 oranını görebiliyoruz.

ENFLASYONU DİZGİNLEMEMİZ GEREKİYOR

Bizim AK Parti olarak enflasyonu biraz dizginlememiz gerekiyor. Koronavirüsü hep sağlık üzerinden okuduk ama esas ekonomiyi vurdu. Doğal gaz 10 kat arttı. Dünya ekonomisine bu durumların yansımaması düşünülemez.

BU DURUMUN GEÇİÇİ OLDUĞUNU BİLİN

Vatandaşımız bu durumların geçici olduğunu bilsin yeter. Bizim biraz zamana ihtiyacımız var. Biz bunu kendi ödevimiz olarak yapmak zorundayız.

SEÇİMDEN ÖNCE HER ŞEYİ HALLEDECEĞİZ

Seçimden önce her şeyi halletmemiz gerekiyor. 2023'te Türkiye'nin elektrikli arabası sokaklarda olacak. Karadeniz'den doğal gaz gelecek. Bu enflasyon seçime kadar düşecek.

Seçmen cep ekonomisine, mutfak ekonomisine ve ülke ekonomisine bakar.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 240
  • Türk gücü 1 yıl önce Şikayet Et
    geçici durum deniliyor ama 2018 den beri kriz derinleşerek devam ediyor.
    Cevapla
  • mehmet bilgi 1 yıl önce Şikayet Et
    enfilasyonu dizginlemez, paranın değerini yükseltmezseniz gerçek anketi millet yapacak merak etmeyin. Dost acı söyler.. Panik halinde kıytırık söz de destekler var. kdv indirimi ve konut desteği gibi. İnanılmaz yanlışlar var.......
    Cevapla
  • harun 1 yıl önce Şikayet Et
    bizim 2023 planlarımız var . küreselcilerin de 2026 planı var . dikkatli olmalı . tehlikelere hazırlıklı temkinli icraatler yapmalıyız .dünya açısından 2026 toz pembe olmayacak .niye diye sorarsanız 2026 kaos yılı olarak planlanmış. rusyaya düşman olunduğu için değil küresel doğalgaz ve ekonomi krizi çıksın diye yemlendi . amaç bağımsız hareket etmeye çalışan ülkeleri vurmak . rusya krizi başlangıçtı . 2026 dan sağ salim çıkarsak bizi kimse tutamaz
    Cevapla
  • tarafsız 1 yıl önce Şikayet Et
    2023 seçim sonuçlarını etkiyecek etmenler 1) Ekonomi yada enflasyon 2)Göçmen yada sığınmacılar 3) Eyt tutumu 4) Buna belki inanmayacaksınız ama Fener taraftarı son yıllarda çok haksızlığa uğradığına inandı artık ki bence haksız değil..
    Cevapla
  • Muzaffer 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur ittifakı güzel yolda gidiyor abartılar hep muhalefetin muhalefet bir şey yapmadığı gibi hep yaygara kışkırtma cabasında ama başaramayacaklar Allahın izniyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?