Semih Yalçın'dan CHP'lilere sert sözler: Miyavlamak, ciyaklamak engel olamaz

MHP'li Semih Yalçın, CHP'lilerin MHP ve Devlet Bahçeli aleyhinde algı miyavlaması için sokağa salındığını belirterek, "Miyavlamak, ciyaklamak, viyaklamak; CHP’yle kuyruklarına sandık marifetiyle teneke bağlanmasına engel olamaz" dedi.

Semih Yalçın'dan CHP'lilere sert sözler: Miyavlamak, ciyaklamak engel olamaz
Semih Yalçın'dan CHP'lilere sert sözler: Miyavlamak, ciyaklamak engel olamaz
GİRİŞ 03.06.2022 18:43 GÜNCELLEME 03.06.2022 18:43
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "HDP ile kirli tezgahlarını ifşa ettiği için CHP'lilerin MHP aleyhinde algı miyavladığını" söyledi. Yalçın, "Karşıt fareler dahi sokaklara salınsa kirli oyunların gizlenemeyeceğini" belirterek, "Miyavlamak, ciyaklamak, viyaklamak; CHP’yle kuyruklarına sandık marifetiyle teneke bağlanmasına engel olamaz" ifadelerini kullandı. 

"ALGI MİYAVLAMASI İÇİN SOKAKLARA SALINMIŞLAR"

Sosyal medyadan Millet İttifakı'na yönelik sert eleştirilerde bulunan Semih Yalçın'ın paylaşımları şöyle:

"MHP teşkilatlarının; CHP’nin birinci çıktığı il ve ilçelerde geniş halk kesimleriyle bire bir temas kurup zillet ittifakının 'HDPKK iştirakli' kirli tezgâhlarını bütün ayrıntılarıyla ifşa etmeye başlaması, anlaşılan, şer cephesini fena telaşa düşürmüş.

Ne kadar muhalif sokak kedisi varsa MHP ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli aleyhinde algı miyavlaması için sokaklara salınmış.

Nasıl zillet ittifakına borazanlık eden TV kanallarının yalan, iftira ve karalama kampanyaları 6+1’li ihaneti örtbas etmeye yetmiyorsa; sokak miyavlamaları da oy kazandırmayacak.

"KİRLİ OYUNLAR GİZLENEMEYECEK"

Bırakın memleketin bütün kedilerini, bilumum karşıt fareler dahi sokaklara salınsa CHP ve hempalarının PKK’nın siyasi acentesi ile kapalı kapılar ardında sahneledikleri kirli oyunları gizlemeye yetmeyecek.

Ekonomik sorunlar kullanılarak, Türkiye aleyhinde estirilmeye çalışılan küresel rüzgârlar arkaya alınarak yapılan hesaplar; 2023 Haziranında zillet cephesinin yaşayacağı hüsranı engelleyemeyecek.

Miyavlamak, ciyaklamak, viyaklamak; CHP’yle kuyruklarına sandık marifetiyle teneke bağlanmasına engel olamaz."

Kılıçdaroğlu'ndan Yavaş ve İmamoğlu'nun adaylık ihtimaline yanıtKılıçdaroğlu'ndan Yavaş ve İmamoğlu'nun adaylık ihtimaline yanıt

Lüks otel odasını unutan Kılıçdaroğlu, yine kendini öve öve bitiremedi!Lüks otel odasını unutan Kılıçdaroğlu, yine kendini öve öve bitiremedi!

Pervin Buldan'dan CHP'ye Mansur Yavaş tepkisiPervin Buldan'dan CHP'ye Mansur Yavaş tepkisi

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Kahrolsun hainler !..
    Cevapla
  • %100 TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhsin Yazıcıoğlu neden suikaste kurban edildi biliyormusunuz. 80 ihtilalinin en mazlum kahramanı. Kardeşi kardeşe vurduran zihniyetin ne olduğunu biliyordu. Edepli ve ahlaklı bir dava adamıydı. Bu millete anlatacağı çok şey vardı ve buna engel oldular. Ama biz onu çabuk unuttuk. Ey millet kendine gel. Vatanına ve değerlerine sahip çık. Meydanı kuduz köpeklere bırakma.
    Cevapla
  • muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    Reisim adamların hiç bir pisliği gizli yaptığı yok.Pkk ortaklığı aşikar, dhkpc ortaklığı aşikar,fettoş yalakalığı aşikar,Abd başkanı Bidondan demokrasi dilenme aşikar, gavur elçileriyle darbe plânı aşikar,müslümana hakaret aşikar,çalma çırpma aşikar ama sadece bazılarına taktıkları at gözlüğü gizli.
    Cevapla
  • ahmet canayakın 1 yıl önce Şikayet Et
    türkiye siyasetinde böyle fosillerin olması ülkenin şuanki durumunu apacık açıklıyor
    Cevapla
  • Veysel 1 yıl önce Şikayet Et
    Oyları yetmiyor ciyaklamalarının sebebi bu. MHP nin sıfır oyu olsun hepsini TOY merale verin. chp nin hiç oyu düşmesin. Ne hikmetse hiç düşmüyor :) Düşmesin diyelim yüzde 20 hdp ninde yüzde 6 TOPLA bakim. 6lı masayla birlikte topla yine yetmiyor. Ne yapacaklar? Ciyaklama, sokak hareketleri, olaylar tezgahlayıp normal vatandaştan kaynaklanan olaylar gibi servis edecekler. ciyaklaya ciyaklaya terkedecekler bu ülkeyi abdd aparatları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Guterres: Refah'a yapılacak bir saldırı insani bir kabus olacaktır
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! İşte tüm hesaplar...