Eski milli tekvandocu İrem Yaman, İYİ Parti'ye katıldı

Dünya Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası'nda ikişer kez altın madalya kazanan eski milli tekvandocu İrem Yaman, İYİ Parti'ye katıldığını duyurdu.

GİRİŞ 22.06.2022 13:27 GÜNCELLEME 22.06.2022 13:56
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

28 yaşındaki eski milli tekvandocu İrem Yaman, bugün İYİ Parti Grup Toplantısı'nda partiye katıldığını duyurdu.

Yaman, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Profesyonel sporculuk kariyerimdeki mücadelemi bundan sonra ülkemin refahı için sizlerin temsilcisi olarak sürdürmeye karar verdim. Ve ilk adımı bugün attık. Çünkü yenilikçi ve Cumhuriyetçi olanların yeri, gerçekten yenilikçi ve Cumhuriyetçi olanların yanıdır" dedi. 

İKİŞER KEZ ALTIN MADALYA KAZANMIŞTI

İrem Yaman, Dünya Şampiyonası, Dünya Grand Prix ve Avrupa Şampiyonası'nda ikişer, Grand Slam, Akdeniz Oyunları ve Dünya Üniversite Oyunları'nda ise birer altın madalya kazanan Yaman, geçtiğimiz yıl tekvandoyu bıraktığını duyurmuştu. 

 

 

 

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 45
  • Emmi 1 yıl önce Şikayet Et
    İrem yaman dan ne beklemir zaten derdi ülkesini değil kendini temsil etmek ve kendini beğendirmekti feminist bencil ve egoist bir insan ALLAH ülkemizi böyle kadınlardan korusun
    Cevapla
  • Nsg 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık olmuş
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Beyler. Herzaman söylüyorum. Bu partinin halk arasında. Tabanı sıfır Amma devlet memurları bu fetö yapılanmasına çalışiyor
    Cevapla
  • Fatih34 1 yıl önce Şikayet Et
    Hdp chp ile kol kola gidersin artıkkkk...
    Cevapla
  • Brhm 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana bir tavsiye. Küfürbaz Lütfü'den uzak dur. Başına her an her şey gelebilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama