Bahçeli, Malazgirt Zaferi'nin kutlama törenlerine katılacak

MHP, Devlet Bahçeli'nin 25 – 26 Ağustos 2022 tarihlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın himayelerinde yapılacak olan Malazgirt Zaferi’nin 951. Yılı Kutlama Törenleri’ne katılacağını açıkladı.

Bahçeli, Malazgirt Zaferi'nin kutlama törenlerine katılacak
Bahçeli, Malazgirt Zaferi'nin kutlama törenlerine katılacak
GİRİŞ 24.08.2022 14:45 GÜNCELLEME 24.08.2022 15:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Malazgirt Zaferi'nin 951. Yılı Kutlama Törenlerine iştirak edecek.

MHP'den yapılan açıklamaya göre Bahçeli, 25-26 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde gerçekleştirilecek Malazgirt Zaferi'nin 951. Yılı Kutlama Törenlerinde hazır bulunacak.

KAYNAK: İHA, AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Mamet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne Malazgirt i ya senin ne işin var orda..artık milliyetçilik edebiyatı yapma git Osmaniye kaypak köyüne muhtar ol.
    Cevapla
  • Karadeniz uşağı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sn bahçeli samsuna git samsuna oradaki eski milliyetcileri dizginle bak reisimiz bile iptal etti samsunu teknofeste katıl bu güç katacaktır ayrılıkcı sesler çok samsunda
    Cevapla
  • ,, Selçuklu Türkü 1 yıl önce Şikayet Et
    Ortada Malazgirt mi kaldı Türklük mü kaldı... Neyin zaferini kuruluyorsunuz. Ülke resmen araplara peşgeç çekiliyor heryer Arap doldu taştı. Siz hâlâ zaferden bahsediyorsunuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!