CHP'den zoraki Gülşen açıklaması: Maksadını aşmış bir espri

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, şarkıcı Gülşen'in skandal sözlerine ilişkin, "Hiçbir okula yapılmaması gerektiği gibi bu okullarla ilgili de öyle bir, espri de olsa şaka da olsa, tanımlama doğru değil. Maksadını aşmış bir espri" dedi.

CHP'den zoraki Gülşen açıklaması: Maksadını aşmış bir espri
CHP'den zoraki Gülşen açıklaması: Maksadını aşmış bir espri
GİRİŞ 25.08.2022 17:46 GÜNCELLEME 25.08.2022 17:46
Bu Habere 277 Yorum Yapılmış

Şarkıcı Gülşen'in imam hatip okullarına ve öğrencilerine yönelik sarfettiği çirkin sözlere CHP'den destek gelmişti. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Gülşen'in yanında yer almıştı. CHP'nin bu tutumu tepki aldı.

Tepkilerin ardından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında şarkıcı Gülşen'in skandal sözlerini 'espri' olarak nitelendirerek zoraki bir açıklama yaptı.

'MAKSADINI AŞMIŞ BİR ESPRİ'

Özgür Özel, şarkıcı Gülşen'e, imam hatiplilere ilişkin sözleri nedeniyle soruşturma başlatılmasının anımsatılması üzerine, şu açıklamada bulundu:

"İmam hatipler, diğer okullarımız gibi hepimizin, bu memleketin evlatlarını yetiştiren yasayla kurulmuş, CHP döneminde kurulmuş ve dinin gereklerini insanlara doğru şekilde ve devlet eliyle ve denetimiyle öğretecekleri yetiştirmek üzere kurulmuş okullar. Hiçbir okula yapılmaması gerektiği gibi bu okullarla ilgili de öyle bir, espri de olsa, şaka da olsa, tanımlama doğru değil. Nasıl bir açıklama yapıldı, bilmiyorum ama mutlaka düzeltilecektir. Maksadını aşmış bir espri. Çok rahatsız edici şekilde insanların kalbini kırdı. Hızlı bir şekilde telafi edileceğini ümit ediyoruz. Biz de takip edeceğiz." 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 277
  • neyse o 1 yıl önce Şikayet Et
    bununki de yoğurt koydum dolaba misali bir laf işte aklı sıra olayı basitleştirmeye çalışıyor yersen tabi
    Cevapla
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Aklınca laf konuşmuş bal kabağı demekki sana hep böyle espri yapıyorlar
    Cevapla
  • Sami 1 yıl önce Şikayet Et
    Kefere her yerde aynı hiç değişmiyor... Suçlu da CHP'li,savunan da ...
    Cevapla
  • Byk 1 yıl önce Şikayet Et
    Espiri he hıı
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Espiri yapma işi sizemi devedilde bizimki haberimiz yok tek işiniz kışkırtmak kutuplastirmak ayrıştırmak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Guterres: Refah'a yapılacak bir saldırı insani bir kabus olacaktır
Özgür Özel-Bahçeli görüşmesi sona erdi: Özel, görüşmenin detaylarını açıkladı