Akşener'in Silivri ziyaretinde "geçinemiyoruz" diyen genç İYİ Parti teşkilatından çıktı

İYİ Parti'nin Silivri'de kurguladığı "geçinemiyoruz" tiyatrosunda başroldeki kişi Ensar Kaşçıoğlu'nun İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nda görevli olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 30.08.2022 00:26 GÜNCELLEME 30.08.2022 00:45
Bu Habere 303 Yorum Yapılmış

2023 seçimlerine sayılı bir zaman kala muhalefet, yalan, kara propaganda ve algı operasyonlarına hız verdi.

Hemen her hafta gerçekleştirdiği parti grup toplantılarında, kürsüye çıkardığı kişilerin İYİ Parti ile iltisaklı olduğu ortaya çıkan Meral Akşener'in yeni bir tiyatrosu daha deşifre oldu.

GEÇİNEMİYORUZ TİYATROSUNDA 'İYİ PARTİ' PARMAĞI

Geride kalan günlerde İstanbul'un Silivri ilçesinde çeşitli temaslarda bulunan Akşener, sokakta bir gençle 'karşılaşmıştı'. Kameralar önünde İYİ Parti liderine dert yanan genç, evden dışarıya çıkamadığını öne sürmüştü.

İsminin Ensar Kaşçıoğlu olduğu öğrenilen genç, "Cebimde 10 lira var. Evden dışarı çıkmıyorum ki bir su almayayım diye. Bir su 4 lira, bir şey yiyelim desek her şey 15-20 liradan başlıyor. Bir kalem 20, bir defter 30 liradan başlıyor. Kara kara düşünüyorum, evde ağlıyorum. Ben kantinde ne yiyeceğim, ben aç mı kalacağım diyorum. Bu devlet bizi niye düşünmüyor? Devlet bize neden bir şey sunmuyor? Biz nasıl iyi bir eğitim alırız? Biz bu devletin genci değil miyiz? Suriyeli mi olmam lazım?, Afgan mi olmam lazım eğitim desteği almam için. Bir kalem 30 lira olur mu ya. Marketlerde artık kalemi taksitle veriyorlar" diye konuşmuştu.

PARTİLİ ÇIKTI

Geçinemediğinden dert yanan Ensar Kaşçıoğlu isimli gencin İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nda görevli olduğu ortaya çıktı.

KORKUSUZ GAZETESİNE DE MANŞET OLMUŞ

"Cebimde 10 lira var, test kitabı alamıyorum evde ağlıyorum" diyen Ensar Kaşçıoğlu'nun 28 Ağustos 2022'de Korkusuz Gazetesine manşet olduğu da ortaya çıktı.

 
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 303
  • rofar 1 yıl önce Şikayet Et
    başta Meral anneniz olmak üzere topunuz sahtekarsınız yalancısınız iftiracısınız. Bari kalbinizden elinizden dilinizden iyi bir şeyler gelmiyor bari yalanınızı dolanınızı doğru yapında rezil olmayın. Afedersiniz rezil kelimesi sizin lugatınızda yoktu değil mi yoksa çoktan rezil olduğunuzu fark eder vazgeçerdiniz.
    Cevapla
  • Allahın aciz kulu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kar Doğru bir muhalefet bulamadık hepsi yalan makinesi gözünüze dizinize dursun birgünde dürüst olun
    Cevapla
  • afacan 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten tipinde hayir yok bunlarin ailesinin butun mal varligina bakin
    Cevapla
  • Dervaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurgu da chp yi de geçtiler 1 numaralar beceriksizlik diz boyu
    Cevapla
  • HARPUTLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Akmi karami bu kadının bir milliyetçi geçmişi yok Tansu cillerin dediği gibi abd ye devletin bilgilerini sızdıran ülkeyi yönetse vay halimize. Yalansa dava açsın tansu cillere yemez açamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı