CHP'li Cihangir İslam HDP'li Semra Güzel'in yakalanmasından rahatsız oldu

CHP İstanbul Milletvekili Cihangir İslam PKK'lı teröristle samimi fotoğrafları ortaya çıkan Güzel'in yakalanmasına tepki gösterdi. Olayı duyuran Bakan Soylu'yu tehdit eden İslam "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik'ten yargılanacaksın" dedi.

CHP'li Cihangir İslam HDP'li Semra Güzel'in yakalanmasından rahatsız oldu
CHP'li Cihangir İslam HDP'li Semra Güzel'in yakalanmasından rahatsız oldu
GİRİŞ 03.09.2022 13:51 GÜNCELLEME 03.09.2022 13:51
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun geçtiğimiz gün HDP'li Semra Güzel'in yakalandığını duyurmasının ardından CHP'den sesler yükselmeye başladı. 

PKK'lı teröristle samimi fotoğrafları çıkan HDP'li Semra Güzel, yurt dışına kaçarken MİT ve Emniyet'in ortak operasyonuyla yakalandı. Semra Güzel'in yakalandığını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Soylu şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Kılıçdaroğlu, Sana üzücü bir haberimiz var: HDPKK'lı Semra Güzel enselendi. Güzel, sahte pasaport ve A.G. isimli Göçmen Kaçakçısı ve örgüt propagandası yapan kişi ile Edirne'ye giderken MİT ve İstanbul Emniyeti'nin başarılı operasyonu ile yakalandı"

Soylu'nun bu açıklamasından rahatsız olan CHP İstanbul Milletvekili Cihangir İslam yaptığı paylaşımda tehdit diline başvurdu.

CHP'DEN SEMRA GÜZEL TEPKİSİ

Twitter hesabından Soylu'nun paylaşımını alıntılayan İslam, "Düşünün ki bu şahıs ülkenin iç güvenliğinden sorumlu. Fitnenin ve fücurun bayrak taşıyanı. Bizzat algı yönetiyor ve kışkırtıcılık yapıyor. Pespayelik her tarafından akıyor. 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik'ten yargılanacaksın. Allah'ın izniyle o günleri birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • zazaki 1 yıl önce Şikayet Et
    nasıl ABD dünyanın başına bela ise CHP de aynı şekilde TÜRKİYE nin başına bela...
    Cevapla
  • bülent duman 1 yıl önce Şikayet Et
    inşallah kim kimi yargılayacak allah c.c. gösterecek
    Cevapla
  • TÜRKİYELİ 1 yıl önce Şikayet Et
    chp bitmeden pkk bitmez... dolayısıyla 6 lı masa chp ortakları kim ? ip,gelecek,deva saadet ve dp.
    Cevapla
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden se aklıma "bir lafa bakarım laf mı diye birde söyleyene bakarım adam mı diye atasözümüz geldi.Sayın Bakanım;kervanımız bütün ses! lere rağmen yürüyor ALLAH ın izniyle.Durmak yok yola devam.
    Cevapla
  • i. AYDIN 1 yıl önce Şikayet Et
    o atasözü değil
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Cihangir efendi Allah sana ne izin verecek. Pkk liyi korudugun icinmi izin verecek. Allah in adini her hangi bir cumlede kullanma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi