Operasyon HDP'li Temelli'yi çıldırttı. Küstah tehdit: Bu memleketi başınıza yıkacağız

HDP'li Sezai Temelli, HDP'li Semra Güzel’in yurt dışına kaçarken MİT ve Emniyet'in ortak operasyonuyla yakalanıp "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanmasına tepki göstererek "Bu memleketi başınıza mutlaka yıkacağız." dedi.

Operasyon HDP'li Temelli'yi çıldırttı. Küstah tehdit: Bu memleketi başınıza yıkacağız
Operasyon HDP'li Temelli'yi çıldırttı. Küstah tehdit: Bu memleketi başınıza yıkacağız
GİRİŞ 04.09.2022 11:34 GÜNCELLEME 04.09.2022 11:36
Bu Habere 946 Yorum Yapılmış

2017'de etkisiz hale getirilmiş PKK’lı terörist Volkan Boran’ın cep telefonundan silahlı ve samimi fotoğrafları çıkması sebebiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında dokunulmazlığı kaldırılan HDP Milletvekili Semra Güzel hakkında 5 ay önce yakalama kararı çıkartılmıştı.

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel tutuklandıHDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel tutuklandı

MİT VE EMNİYET'İN ORTAK OPERASYONUYLA YAKALANDI

PKK'lı teröristle samimi fotoğrafları çıkan HDP'li Semra Güzel, yurt dışına kaçarken MİT ve Emniyet'in ortak operasyonuyla yakalandı.

Mehtap Şahan, ismine düzenlenmiş sahte pasaportuyla Silivri’de bir dinlenme tesisinde yakalanan Güzel, sağlık kontrolünün ardından İstanbul Adalet Sarayına getirildi. İstanbul Adliyesi Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu soruşturma savcılığı tarafından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına bağlanarak SEGBİS ile ifade veren Güzel, savcılık ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. İstanbul Adliyesi’nden Ankara Sulh Ceza Hakimliği’ne bağlanan Güzel, tutuklanarak cezaevine gönderilmesi sonrası HDP'li Milletvekilerinden skandal paylaşımlar ardı ardına geldi.

TEMELLİ'DEN KÜSTAH TEHDİT

Olay sonrası eski HDP Eş Genel Başkanı ve Van Milletvekili Sezai Temelli de kendi sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulunarak tehditler savurdu:

''Bir babanın başına Diyarbakır’ı yıktınız; Diyarbakır vekilimizi de zulümle gözaltına alarak düşmanlığınızı bir kez daha gösterdiniz. Diyarbakır’ın size sözü olsun, bu memleketi başınıza mutlaka yıkacağız.''

 
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 946
  • Alo 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar vekil ve para alıyorlar benim vergiden..reddediyorum ....hepsini tutuklayın.... Sen hangi memleketi kimin başına yıkıyorsun pire
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam eesmen hain ve bölücü açik açık bögürüyor devlet neden susuyor anlamiyorum
    Cevapla
  • Kazim peker 1 yıl önce Şikayet Et
    Buyuk dayin karabag ermenesi inonu bile yikamadi en zayif zamanimizda sen kimsin lannn bee gayri muslum tebya o aklini basina al ki biz kulagini cekmeyelim agzina Biber surerler tosunum
    Cevapla
  • Abdurrahman 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimsin PKK binin uşakları
    Cevapla
  • M.D. 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz meclisi içindeki teröristlere acilen tutuklamalı gerekenler yapılmalı en ağır cezalar verir m evet gerçi bunun gibi havlayanların birçoğu içeride de geri kalanında devlet bir an önce meclisten temizlemeli gereken enerji cezaları mutlaka vermene lütfen rica ediyoruz vatandaş olarak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi