Cumhuriyet gazetesinden Millet İttifakı'nı uyardı: Seçmen size inanmıyor

İmamoğlu'nun seçim kampanyasını yürüten Necati Özkan, 6'lı masayı projesiz olmakla eleştirdi ve "seçmen size inanmıyor" uyarısı yaptı.

GİRİŞ 20.09.2022 13:48 GÜNCELLEME 20.09.2022 14:58
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nda adaylık tartışmaları sürerken, herhangi bir proje açıklanmaması CHP'ye yakın medyayı da rahatsız etmeye başladı. 

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki seçim kampanyasını yürüten Necati Özkan, Cumhuriyet gazetesindeki köşesinde altılı masayı eleştirdi. 

Seçim öncesinde iktidarın doğru adımlar attığını vurgulayan Özkan, altılı masanın vadedecek bir projesi olmadığını hatırlatarak, "İktidar adım adım kampanyasını örüyor. Seçim gününden önce seçimleri kazanmak için atak yapıyor. Peki muhalefet? İktidar bileşenleri her gün yeni bir proje açıklama peşindeyken muhalefet bileşenlerinin ayda bir buluşması ne kadar doğru" ifadelerini kullandı.

"SEÇMEN SİZE İNANMIYOR" UYARISI

Özkan ayrıca, seçim kampanyasını "parlamenter sisteme dönüş" vaadi üzerine kuran Millet İttifakı'nı şu sözlerle eleştirdi: 

"Muhalif yetkililerin 'Güçlendirilmiş parlamenter sistem' dışında bir söylem hazırlığı var mı? O söylem seçmeni inandırabiliyor mu?

Hatırlatmak isterim ki insanların size ve projelerinize inanması işin başlangıcıdır. İnsanlar size inanmadıkça gerçek bile gerçek değildir!"

KAYNAK: CUMHURİYET GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 103
  • MAG/0731 1 yıl önce Şikayet Et
    Sözcü gazeteside aynı cibilliyete hitap ediyor
    Cevapla
  • MAG/0731 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hayali Türkiye Cumhuriyetini 6 bölmek 6 ya ... Uyanın memleket insanı uyanın bu seçim gerçek Kurtuluş savaşımız!!! Ölürüm Dinime Vatanıma Milletime
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Horozu çok olan köyün sabahı geç olur . Aynen bu 7 li masa gibi . Biri ben bayanım ötemem , dişerleti ben başbakanlık yaptım , diğeti bakanlık yapmış adamım , bir diğeri ben yaşlıyım derken, hdpkk da devlet ötsünde uyandırdın derken buranın horozu ancak saat onda ya öter ya ötmez ! Halk akıllıdır . Kül yutmaz !
    Cevapla
  • Öz Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Okey oynuyorlar
    Cevapla
  • Asli gibi.. 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurriyyet gazetesi bile artik inancini kaybetmeye başladı.. 6 'li masa bos işler masasi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arsenal'ın en pahalı 2. ismi olan Pepe, yana döne kulüp arıyor
CHP'de İmamoğlu-Yavaş yarışında son perde! SGK borçlarında o açık ara önde