Tunç Soyer'i eleştiren Saadet Partili görevden alındı!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Osmanlı’ya yönelik sözlerini eleştiren Eyüp Sultan İlçe Başkanı Emre Ustaosmanoğlu’nu görevden aldı.

Tunç Soyer'i eleştiren Saadet Partili görevden alındı!
Tunç Soyer'i eleştiren Saadet Partili görevden alındı!
GİRİŞ 21.09.2022 03:05 GÜNCELLEME 21.09.2022 03:10
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın, Eyüp Sultan İlçe Başkanı Emre Ustaosmanoğlu'nu görevden aldığı öğrenildi. Emre Ustaosmanoğlu, İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı'nın, Osmanlı ve padişah Sultan Vahdettin'e yönelik sözlerini eleştirmişti.

Emre Ustaosmanoğlu; "Eyüpsultan İlçe Başkanlığı bayrağını kıymetli ağabeyim Mevlüt Karsavran'a teslim ettik. Hayırlara vesile olmasını dilerim..." ifadelerini kullandı.

USTAOSMANOĞLU: "BU MİLLET BU ZİHNİYETİ DE DENİZE DÖKECEKTİR"

Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve Eyüp Sultan İlçe Başkanı Emre Ustaosmanoğlu; sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından Tunç Soyer ve Tarık Balyalı'yı eleştirmiş ve "Bu millet 9 Eylül'de Tunç Soyer'in dedelerini nasıl denize döktüyse bu zihniyeti de denize dökecektir" dedi.

Emre Ustaosmanoğlu'nun açıklamaları şöyleydi: "Bir kaç kişi bir araya gelince içindeki canavarı hortlatan, Osmanlı'nın şanlı tarihine ve ecdadımıza hakaret eden. Bu toprakların değerleriyle uzaktan bile alakası olmayan Tunç Soyer ve hesap sorması gereken öncelikle CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dur." 

"Sonrasında zaten bu millet 9 Eylül'de Tunç Soyer'in dedelerini nasıl denize döktüyse bu zihniyeti de denize dökecektir. Unutmayın!"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Osmanlı'ya hakaret etti!İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Osmanlı'ya hakaret etti!

CHP Grup Sözcüsü Balyalı, İBB Meclisi'nde Osmanlı'ya kin kustu!CHP Grup Sözcüsü Balyalı, İBB Meclisi'nde Osmanlı'ya kin kustu!

TUNÇ SOYER VE TARIK BALYALI NE DEMİŞTİ?

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer; İzmir'in kurtuluşunun 100. yıldönümü dolayısıyla Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte Osmanlı'yı hedef aldı ve "Yüz yıl önceydi. Bu toprakları yönetenler, gaflet, delalet hatta hıyanet içindeydi. Gençleri, kadınları, çocukları, geleceği hiç düşünmediler" iddiasında bulundu. Tunç Soyer, konuşmasında Yunan'ın adını dahi anmadı.

İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı da Osmanlı padişahı Sultan Vahdettin'e hakaret etti ve "Kendisini İngiliz'e teslim etmiş, bu ülkeden kaçmış, Milli Mücadele'nin karşısında durmuş. Vahdettin bizim için bir haindir" iddiasında bulundu.

KAYNAK: SABAH
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 118
  • Başkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah(cc)ım sen aklıma mukayyet ol.Ne günlere kaldık,milli görüş temsil ettiğini iddia eden bir partiyi ne hale getirdiler.Eğer bu gaflet değilse düpedüz ihanettir.
    Cevapla
  • Demirci 1 yıl önce Şikayet Et
    Emre Efendi sen en büyük masonun Karamollaoğluyan olduğunu daha yeni anladın sanırım. Kıymetli Erbakan Hocanın kemikleri sızlıyordur. Yıllarca onu aşağılayanlar ile bir aradasınız. Daha Beter Olun.
    Cevapla
  • Allah'ın delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Eeeeeeee yılanla çuvala girilmeyeceğini unutanlara güzel bir şekilde hatırlatma yapmışlar. Beter olsunlar zamanında rahmetli Erbakan hocama söylemediklerini bırakmayan devşirmelerle aynı masaya oturanlar er geç boylarının ölçüsünü ziyadesiyle alacaklar.allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • seyyah 1 yıl önce Şikayet Et
    Emre efendi . sen eyi ettin de, bu zamana kadar bindiğin geminin dümenin masonlarda olduğunu bilmezmiydin mubarek adam . bari bundan sonra aslanlar gibi masonlara karşı mücadele et .
    Cevapla
  • @rom@ 1 yıl önce Şikayet Et
    aferinn temel böyle devam... acı olan taraf millet görmüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!