AK Parti'den 265 günlük araştırma: Kılıçdaroğlu hiç "FETÖ" demedi

AK Parti, Kılıçdaroğlu'nun 10 aydır yaptığı yaklaşık 400 konuşmayı inceledi. Araştırmada, Kılıçdaroğlu'nun 265 gündür bir kere bile "FETÖ" demediği görüldü.

AK Parti'den 265 günlük araştırma: Kılıçdaroğlu hiç "FETÖ" demedi
AK Parti'den 265 günlük araştırma: Kılıçdaroğlu hiç "FETÖ" demedi
GİRİŞ 22.09.2022 19:11 GÜNCELLEME 22.09.2022 20:30
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili FETÖ'yü rahatsız eden bir açıklama yapmış, kısa sürede açıklaması CHP'nin resmi hesabından silinmişti.

265 GÜNLÜK KONUŞMASI İNCELENDİ

AK Parti, Kılıçdaroğlu'nun 1 Ocak 2022'den bugüne kadarki süreçte yaptığı yaklaşık 400 açıklamayı inceledi. 

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ömer Arvas, 10 aylık araştırmanın sonuçlarını paylaştı. 

KILIÇDAROĞLU 10 AYDIR HİÇ "FETÖ" DEMEDİ

"KHK'lıların hepsini görevlerine iade edeceğini" belirten Kılıçdaroğlu'nun 10 aylık süreçte "FETÖ" kelimesini kullanmadığına dikkati çeken Arvas, "Bu tesadüf değil. Hatırlarsanız firari FETÖ'cüler, 'FETÖ kelimesini kullananlar soykırım suçuna ortaktır' tehdidinde bulunmuştu" ifadelerini kullandı. 

"FETÖ'YLE HELALLEŞİYOR"

Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'nün kaset kumpasıyla CHP Genel Başkanı olduğuna işaret eden Arvas, CHP liderinin FETÖ'yle helalleştiğini söyledi. Arvas, Kılıçdaroğlu'nun söylem değişikliğini şöyle değerlendirdi: 

"Bu helalleşme ihanetinin arkasında yatan tek sebep FETÖ’cülerin oyunu alabilmek değil.

Geçtiğimiz aylarda çeşitli CHP’li isimlerin dile getirdiği “Cumhurbaşkanı adayı ulusal ve uluslararası karar vericilerin işaret edeceği bir insanı yapacaklar" itirafı bu adımdan ayrı düşünülemez."

Kılıçdaroğlu, 'FETÖ'ye terörist diyemem' diyen askeri öğrenci ve annesiyle buluştuKılıçdaroğlu, 'FETÖ'ye terörist diyemem' diyen askeri öğrenci ve annesiyle buluştu

Kılıçdaroğlu, KHK açıklamasıyla FETÖ'ye umut verdiKılıçdaroğlu, KHK açıklamasıyla FETÖ'ye umut verdi

Kılıçdaroğlu FETÖ'nün girdabına giriyorKılıçdaroğlu FETÖ'nün girdabına giriyor

"GÖZÜ KARARMIŞ İSİMLERİN ADIMLARI MİLLİ GÜVENLİĞİ TEHDİT EDİYOR"

"FETÖ’nün Türkiye’ye ihanetleri karşılığında ABD’de bazı çevrelerde elde ettiği ilişkileri bir güç olarak Kılıçdaroğlu’na kabul ettirdiği çok açık" diyen Arvas, "Erdoğan karşıtlığından gözleri kararmış isimlerin attıkları adımların milli güvenliği tehdit ettiğine" vurgu yaptı. 

"PKK" DEMEYİ DE BIRAKTI

Arvas'ın paylaştığı diğer bilgi de dikkati çekti. Buna göre, CHP lideri geçtiğimiz yıla kadar PKK'yı lanetlese de bu yılki konuşmalarında da PKK kelimesini kullanmamaya başladı.

Arvas, değerlendirmelerini şu soruyla noktaladı: 

"Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda alakalı alakasız pek çok konuda vaatlerde bulunan Kılıçdaroğlu’nun FETÖ ile mücadele konusunda bir açıklamasını hatırlayan var mı?"

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 118
  • Antepli 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye fetö desinki bu mal kendiside onlardan değilmi onların öne sürdüğü piyonlardan biri
    Cevapla
  • S.E 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetö bu ülkede soykırım yaptı.işkence yaptı.Birdaha ülkemize dönemesinler.yardakçılarıda defolup gitsin.hain uşaklar.vatansızlar.kimliksizler.iğrenç bukalemunlar.
    Cevapla
  • Reisx 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Bukalemunu kendini diğer yırtıcı hayvanlardan korusun diye çok büyük özelliklerle yarattı. İnsan oğlu ise bu mübarek hayvanın özelliklerini, o hayvandan çok daha iyi bir şekilde kullanmayı öğrendi. Bir insan bukalemun dan daha hızlı renk değiştirip, kılıktan kılığa, renkten renge girmeyi nasıl başarır çözmek için bilim insanı olmak gerekir.
    Cevapla
  • ervan 1 yıl önce Şikayet Et
    ey akparti işte böyle siyaset söylemi üretin, elazığ chpkk yı çarptı sürekli millete hatırlatın. ayrıca hizmetlerin dökümünü görsellerini listesini de artık tv lerde ve sosyal medyada kent panolarında sürekli döndürün durun. her şehre yapılanı o şehrin insanının gözüne sokun artık yatmayın yahu
    Cevapla
  • Alper Tunga 1 yıl önce Şikayet Et
    KK'nın ipleri kimin elinde ? o yüzden diyemez ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Time dergisinden Filistin kapağı!
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi