Kılıçdaroğlu'ndan "8 saat nereye kayboldunuz" sorusuna yanıt

Kılıçdaroğlu, ABD ziyaretindeki kayıp 8 saatin, TURKEN binasının önünde açıklama yapmak için harcandığını söyledi.

GİRİŞ 14.10.2022 11:59 GÜNCELLEME 14.10.2022 14:04
Bu Habere 193 Yorum Yapılmış

ABD ziyaretinde 8 saat ortadan kaybolması gündem olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu süre içinde ne yaptığına dair soruyu yanıtladı. 

"8 SAAT BOYUNCA NEREYE KAYBOLDUNUZ?"

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, Kılıçdaroğlu'na "8 saat boyunca nereye kayboldunuz" sorusunu yöneltti. Kılıçdaroğlu, bu sürenin, TURKEN binasının önünde açıklama yapmak için New York seyahatine harcandığını söyledi. 

Kılıçdaroğlu, bu düşüncesini bir gece önce otel odasında kurmaylarına söylediğini belirtti. CHP lideri, plan gereği sabah havalimanına gitmesi beklenirken, otomobille New York'a giderek çekim yaptıklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu, “Toplandık. ‘Hangi açıklamayı yapacağız’ diye sordular. Açıklamayı söyledim. ‘Tamam’ dediler. Kimsenin haberi olmaması lazım, normal çalışmanıza devam edin, havaalanına arkadaşları gönderin. Havaalanında ‘Genel başkan başka yere gitti, yetişirse gelecek’ diye söyleyin dedim. Bindik arabaya, New York’a geldik. Yeri bulmak için biraz dolaştık. Sonra yeri bulduk” ifadelerini kullandı.

"GERÇEKTEN BİR GÖKDELEN"

Kılıçdaroğlu, "Binayı görünce ne düşündünüz?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:

"Türkiye’den aktarılan servetle yapılan binayı görüyorsunuz. Gerçekten bir gökdelen; etrafındakilere göre biraz daha yüksek. Tabela görmedik. İçeri girmedik."

"HAMBURGER YEDİK"

Çekim yaptıkları noktanın çok gürültülü olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, sözlerine şöyle devam etti: 

"New York’un ambulansları meşhurdur. Dakika başına bir ambulans, bir siren. Neyse… (Gülüyor) Ambulans gittikten sonra çekim yaptık. Hemen bindik araca Washington’a doğru geldik. Benzin istasyonuna uğradık hamburger almak üzere. Burada kimse beni tanımaz diye geziyorum. Birisi ‘Sizinle fotoğraf çektirebilir miyiz?’ dedi. ‘Türk müsün?’ dedim. ‘Türkmenistandanım’ dedi. ‘İyi gel bakalım’ dedim.”

ABD gezisindeki Kılıçdaroğlu'ndan 'PayPal' yalanı!ABD gezisindeki Kılıçdaroğlu'ndan 'PayPal' yalanı!

Kılıçdaroğlu Rockefeller ve Soros’un üssünde!  Dikkat çeken toplantıKılıçdaroğlu Rockefeller ve Soros’un üssünde! Dikkat çeken toplantı

Kılıçdaroğlu ABD'de uçak biletini yaktı, 8 saat ortadan kaybolduKılıçdaroğlu ABD'de uçak biletini yaktı, 8 saat ortadan kayboldu

41 SANİYELİK VİDEO

Kılıçdaroğlu'nun TURKEN binası önünden yaptığı paylaşım 41 saniyelik bir video içeriyordu. CHP lideri paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

"Burası New York, Manhattan. ABD’nin en pahalı iş muhiti… Tanıdığım bir ailenin gökdelenine “hayırlı olsuna” geldim. Erdoğan kim, anayasa, aile kim... Onunla ne aile konuşulur ne anayasa. Bu konu kapanmıştır."

KAYNAK: HALK TV
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 193
  • Rabiya 11 ay önce Şikayet Et
    Buna inanlar hain mi oluyor PKK li mi oluyor kimler PKK Leyla iş çeviriyor ortada
    Cevapla
  • Yusuf demirci 1 yıl önce Şikayet Et
    Konuyu ne kadarda saptırıyor o Türk evi Türk milletinin Tayyip Erdoğanın değil bire gafil
    Cevapla
  • MSA 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamal Hainoğlunu yine yanıltmadı. Beyin aynı beyin, bunlar değişmez, demedi demeyin. Bir dolara satmayın vatanımızı!!!
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Halkın karşısına cikamayanlar Amerikalı dostlarının yanına gitsinler
    Cevapla
  • SULTAN MURAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı By Kemal hemde tescilli .....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!