Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süryani Katolik Patriği'ni kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Süryani Katolik Patriği Mor İgnatius Yusuf III. Yunan ve beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süryani Katolik Patriği'ni kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süryani Katolik Patriği'ni kabul etti
GİRİŞ 17.10.2022 16:34 GÜNCELLEME 17.10.2022 18:02
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Süryani Katolik Patriği Mor İgnatius Yusuf III. Yunan ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Dünya Süryani Katolik Patriği Mor İgnatius Yusuf III. Yunan ile beraberindeki heyeti kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen kabulde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da hazır bulundu. 

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • İslam Sancağı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kovun gitsin şunları ilk fırsatta tepemize binecekler..
    Cevapla
  • Hakı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakıyorum yazık cidden kardeşçe yaşamak varken neden şiddet
    Cevapla
  • Levent 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey dünya canlarınız bize türk milletine amenet edildi 1000 yıldır biz Türk milleti olarak elimizden geleni yapıyoruz lakin zalimler durmuyor , İsrail, Amerika,Almanya,Fransa, İngiltere her fırsat başka bir bozgunculuk çıkarmak için her yolu deniyorlar artık ne olur bu zalimlerin oyunun gelmeyin İslam devletini yıkmak için mücadele etmeyin bunu hesabı er yada geç HZ ALLAH İntikamını alacak İNŞALLAH
    Cevapla
  • Ümmeti muhammed 1 yıl önce Şikayet Et
    Levent iyi dileklerini sunmuşsun gercekten içtensin ama ayet var" siz onlara tâbi olmadıkça, sizden memnun olmayacaklar" onun için bu ayete dayanarak inanlar için müslüman herzaman akıllı olmalı oyun kurmalı biz anca aynı yolda inananlarla rahat yaşarız diğerleri ile herdaim teyakkuz halinde olurum kötü davranmam ama yürekten bir sevgi duymam imkansız.
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    büyücü olur bunlar....
    Cevapla
  • kürşat 1 yıl önce Şikayet Et
    masanın başında reis var büyücülenrinde bi besmelelik ömrü var
    Cevapla
  • adsız 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara gereğinden fazla değer veriyoruz san ki.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail terörüne direnen Kassam Tugayları’nın zorlu şartları Ebu Ubeyde’de vücut buluyor
İstanbul motosiklet dehşeti! 6 yaşındaki çocuğa çarpıp kaçtı!