Muharrem İnce'den sert eleştiri: Saçmalık

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Bizim envanterimizde kimyasal silah yok. TSK, PKK ile en ateşli çatışmaların yaşandığı günlerde bile buna tenezzül etmedi. Bu tür insanlar terör örgütünün destekçileridir

GİRİŞ 27.10.2022 17:03 GÜNCELLEME 27.10.2022 17:37
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nı ziyaret etti. İnce stantları dolaşarak ürünler ve projeler hakkında bilgi aldı. İnce, fuar alanında basın mensuplarının sorularına da yanıt verdi.

TABİPLER BİRLİĞİNE TEPKİ: SAÇMALIK

Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın TSK'ya yönelik açıklamalarıyla ilgili, "Saçmalık, bu PKK'ya ve terör örgütlerine hizmet etmektir. Bizim envanterimizde kimyasal silah yok. TSK, PKK ile en ateşli çatışmaların yaşandığı günlerde bile buna tenezzül etmedi. Bu tür insanlar terör örgütünün destekçileridir. Bu saçmalıklara ayıracak zamanımız yoktur. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, askerlerimizin moralini bozacak, onları dünyaya şikayet edecek, bu tür saçmalıkları ve ahlaksızlıkları solculuk olarak anlatan aptallar vardır. Solcu adam ahlaklı olur, dürüst olur, ülkesine bağlı olur. Aptallığı solculuk olarak yutturamazlar" dedi.

Doktorlar ayaklandı! Tabipler Birliğine yönelik istifa sloganlarıDoktorlar ayaklandı! Tabipler Birliğine yönelik istifa sloganları

TTB Başkanı Fincancı'ya şehit ailesinden tepkiTTB Başkanı Fincancı'ya şehit ailesinden tepki

İKTİDARA YÖNELİK: DOĞRU BULDUĞUMUZ VE BULMADIĞIMIZ İŞLER VAR

İktidara yönelik "Doğru bulmadığımız işler var, fakat doğru bulduğumuz işler de var" yorumu yapan İnce, "Bizim gurur duyduğumuz olaylar var, pandemide hekimlerimizle, sağlık çalışanlarımızla gurur duyduk. Bizim Memleket Partisi olarak duruşumuz nettir, kişilerin kimliğiyle, siyasi düşünceleriyle, aidiyetleriyle değil başarısıyla ilgileniriz. Biz "Ne işimiz var Libya'da?" veya "Maalesef Azerbaycan'a yardım ettik diyenlerden değiliz" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • yedik bizde 1 yıl önce Şikayet Et
    milliyetçiymiş gibi çek panpa :D iş son sayfaya gelirse yine chpkklı oluruz
    Cevapla
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Peki Muharrem bey, Chp yi o kadar eleştiriyorsun, Hükümetin yaptığı pek çok şeyi de beğeniyorsun.. Peki seçimlerde SON SÜRECE GELİNİRSE CHP NİN YANINDA OLACAĞINI SÖYLÜYORSUN, BU NE DEMEK OLUYOR, MİLLETİ Mİ KANDIRIYORSUNUZ.. Nerde durduğunuz belli işte..
    Cevapla
  • Serkan ODTÜ 1 yıl önce Şikayet Et
    muharrem ince vatansever .biraz vatan sevgisi olan CHP liler aslinya oyunu muharem inceye vermeli
    Cevapla
  • Ali İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    doğruyu söylemek gerekirse ben de seni çok sevdim
    Cevapla
  • FİKRET 1 yıl önce Şikayet Et
    milli ve manevi değerlere saygılı solcular başımızın üstünde yeriniz var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber