Temel Karamollaoğlu'nun Taksim saldırısı açıklaması gündeme oturdu! Kendi sözünü çiğnedi

Taksim'de meydana gelen bombalı saldırıyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi lideri T.Karamollaoğlu, konunun siyasetle aynı cümle içerisinde kullanılmasından rahatsız olduklarını dile getirdikten sonra patlamayla ilgili hükümeti suçladı

GİRİŞ 17.11.2022 14:40 GÜNCELLEME 17.11.2022 15:28
Bu Habere 229 Yorum Yapılmış

6'lı masanın ortaklarından olan Saadet Partisi'nin genel başkanı Temel Karamollaoğlu, Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısıyla ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. 

PKK DİYEMEDİ

Saldırıyla ilgili kınamada bulunan Karamollaoğlu, PKK'nın adını geçirmeden terör örgütü demekle yetindi.

2 DAKİKA İÇERİSİNDE KENDİ SÖZÜNÜ ÇİĞNEDİ

Terör saldırılarıyla siyasetin aynı cümlede yer almasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Saadet Partisi Genel Başkanı, 2 dakika sonra konuyu siyasete bağlayarak terör saldırısının suçunu hükümete yıkmaya çalıştı. Terör saldırısının ardından konuyu siyasete bağlayanların oturduğu masadaki 6'lı ortakları tarafından yapıldığını unutan Karamollaoğlu, "Patlamalarla siyaset kelimelerinin aynı cümle içerisinde kullanılır hale gelmesi hepimiz için üzüntü vericidir. Öncelikle amasız ve fakatsız herkes bunu böyle bilmeli ve böyle kabul etmelidir. Kamuoyunun kafasındaki tüm soru işaretleri giderilmelidir. " dedi.

AK Parti'den çok sert tepki: Son derece vahimAK Parti'den çok sert tepki: Son derece vahim

İstiklal Caddesi teröristi Albashır PKK'ya nasıl girdiğini anlattı İstiklal Caddesi teröristi Albashır PKK'ya nasıl girdiğini anlattı

Karamollaoğlu daha sonra ise şu sözleriyle kendi kendini yalanlayarak suçu hükümete attı:

Sınır güvenliğinden, aksayan istihbarat ve emniyet zafiyetine kadar her soru mutlaka cevaplandırılmalıdır. Teröristlerin ayakkabı numaralarını bile bildiklerini iddia edenler bu saldırıyı kimlerin gerçekleştirdiğini de herhalde biliyordur. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 229
  • Mevzu 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin siyasetimiz anlamış değilim tarafınızda dindar bir parti nasıl olur da böylesine ortak olur işlerin içinde başka işler olduğu kesin en büyük reis Türkiye de halk onunla yürüyor gelişiyor sizin fikirleriniz yanlış yolda yanlış kişilerle
    Cevapla
  • Mustafa Şamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Burada çelişkili bir durum yok. Saldırıdan siyasi rant elde etmeye çalışmanın yanlış olduğunu söylüyor. Ama güvenliğimizden sorumlu olanları da doğal olarak sorguluyor. Üstelik işaret ettiği kişi seçilmiş değil atanmış biri, yani siyasetçi değil.
    Cevapla
  • Cihad 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke yürekli olupta masumların kanına giren terör örgütü pkk- pyd yede iki kelam etseydi (edebilseydi).Terörü kınasaydı.Yoksa temel i,bu terör örgütünü itlaf etmek için yapılacak olan sınır ötesi tezkereye hayır diye yırtınan cehape ve hdpkk yı kızdırırım korkusumu sardı.
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlarin pkk ne farki var pkk demek terør demek chp degil mi chp ortaklari bunlar
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Belediyeyi suçlamak dururken niye böyle birşey yaptı acaba. Bi keresinde de elini beline atmıstı zaten.
    Cevapla
  • Temel 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesin Milet ittifakı kazanır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!