CHP’den sınır ötesi harekat açıklaması: TSK'nın terörle yönelik mücadelesini destekliyoruz

Son dakika haberi... CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “TSK'nın teröre ve terör örgütlerine yönelik mücadelesini destekliyoruz” dedi.

CHP’den sınır ötesi harekat açıklaması: TSK'nın terörle yönelik mücadelesini destekliyoruz
CHP’den sınır ötesi harekat açıklaması: TSK'nın terörle yönelik mücadelesini destekliyoruz
GİRİŞ 21.11.2022 16:41 GÜNCELLEME 21.11.2022 17:37
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

CHP, Suriye ve Irak’a düzenlenen hava harekatı ve olası kara harekatı hakkında açıklama yaptı.

Sezgin Tanrıkulu 'terör' demeyi de bıraktı: Tepki çeken paylaşımSezgin Tanrıkulu "terör" demeyi de bıraktı: Tepki çeken paylaşım

Konu hakkındaki bir soruyu yanıtlayan CHP Sözcüsü Faik Öztrak şu ifadeleri kullandı;

Dün Kilis’te Öncüpınar Sınır Kapısına, hain terör örgütü tarafından, sınırın öte yakasından roketli bir saldırı düzenlendi. Akşam saatlerinde de Gaziantep Karkamış’a, benzer bir saldırı gerçekleştirildi. Bugün Karkamış’a yine roketli bir saldırı oldu. Ne yazık ki, biri çocuk üç vatandaşımızın yaşamını kaybettiğini, Derin üzüntüyle öğrendik. Yaşamdan koparılan çocuğumuz, İzmir Milletvekilimiz Mahir Polat’ın da yeğeni… Kaybettiğimiz yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılarımız da var. Yine Kilis’teki saldırıda, 1 askerimiz ve 7 polisimiz yaralandı. Yaralı vatandaşlarımıza, güvenlik güçlerimize acil şifalar diliyoruz. Allah Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde operasyon yürüten, Mehmetçiklerimizin ayağına taş değdirmesin.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 23
  • Recep YÜKSEL 1 yıl önce Şikayet Et
    YPG bize saldırmazdı bay Faik ne oldu, yanlışlıkla mı oldu yoksa sizi hizaya getirmek için mi ? Tezkereye hayır terör ile mücadeleye destek ver bu ne yaman çelişki efendi?
    Cevapla
  • sancaktepeli 1 yıl önce Şikayet Et
    yaptıkları açıklama TSK.hükümet değil yani.emri kim vermiş bilmiyor galiba.bu kadar kompleks pardon aşağılık kompleksi ancak eziklerde olur.hükümet akparti dememek için özenle seçilmiş bir kelime.
    Cevapla
  • isa 1 yıl önce Şikayet Et
    TSKnın sınır ötesi harekatına HDPKK ile birlikte hayır oyu verdiz bir de utanmadan destekliyoruz diyorsun.
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    pkk tepki geldimi yine kum kum ederler bu gandi niye cikip konusmaz parti lideri degil mi askere polise destek msj icin bunu kullanir
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    “TSK'nın teröre ve terör örgütlerine yönelik mücadelesini destekliyoruz” dedi. bide desteklemeseydiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!