Fuat Oktay'a iftira! Veysel Filiz'in CHP'lilerle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı

CHP'li Engin Özkoç, uyuşturucu ticaretinden tutuklu bulunan Veysel Filiz ile çekilen bir fotoğraf karesi üzerinden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı suçlamıştı. Filiz'in, birçok CHP'liyle birlikte fotoğrafının bulunduğu öğrenildi.

Fuat Oktay'a iftira! Veysel Filiz'in CHP'lilerle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı
Fuat Oktay'a iftira! Veysel Filiz'in CHP'lilerle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı
GİRİŞ 07.12.2022 23:11 GÜNCELLEME 08.12.2022 01:46
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

TBMM Genel Kurulu'nda CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay arasında yaşanan fotoğraf tartışmasının arka planı ortaya çıktı.

Özkoç, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'ı uyuşturucu ticaretinden tutuklu olan Veysel Filiz'i korumakla suçlamıştı. Oktay ile Filiz, beraber çekildiği fotoğrafı göstermesi üzerine TBMM'de gerginlik yaşandı.

OKTAY: KENDİSİNİ HİÇ TANIMAM

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ise Veysel Filiz konusundaki soruya, "Ben ne gösterdiğiniz o resmin kim olduğunu anladım ne de o kendi aranızda, amigolarınız ile bağırmanızı anladım. Şimdi anlıyorum ki bir isim. Veysel Filiz mi, neydi? Filiz diye bir isim. Buradan açık ve net şekilde ifade ediyorum. Kamuya ve basına açık bir toplantıda, kalabalıkta bir fotoğraf çektirmiş. Bir, kendisini hiç tanımam. Ne öncesinde ne sonrasında kendisiyle hiçbir irtibatım, herhangi bir konuyla olmamıştır. O fotoğraflara da ben bakarım. İşlediği veya karıştığı, kamuya ve basına açık olan bir yerde bir fotoğraf çektiriyor ve birisi size merhaba diyor. Ne öncesinde ne sonrasında tanırım. Kendisiyle öncesinde de sonrasında da hiçbir irtibatım olmamıştır. İşlediği veya karıştığı hiçbir suç veya mahkemeye, tutuklanmasıyla ilgili hiçbir makam, mevki ve şahsı aramam, asla irtibat kurmam söz konusu olmamıştır, olamaz ve bundan sonra da söz konusu olamayacağını buradan net şekilde ifade ederim." yanıtını verdi.

MUHALİF BASIN YALANI YAYDI

Muhalefete yakınlığıyla bilinen medya organları da dezenformasyonu büyüterek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ı kamuoyuna hedef gösterdi. Sahte içeriklerle karaladı.

SOSYAL MEDYADAN HEDEF GÖSTERDİ

Algı operasyonunu büyüterek kara propagandayı devam ettiren muhalif isimsiz hesaplar da sosyal medya üzerinden Oktay'ı suçladı. Çok sayıda belgesiz iftira üretilerek Twitter'dan servis edildi.

VEYSEL FİLİZ'İN, BAYKAL, İMAMOĞLU, LİVANELİ VE DAVUTOĞLU İLE FOTOĞRAFI ÇIKTI

Tartışmalar sürerken Veysel Filiz'in CHP'li Deniz Baykal, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zülfü Livaneli ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. 

BÜLENT TURAN: BAKIN BAKALIM, VEYSEL FİLİZ'İN KİMLERLE FOTOSU VARMIŞ

CHP'lilerin bir fotoğraf üzerinden iftira attığını vurgulayan Turan, "Fotoğraflar üzerinden Sayın Fuat Oktay’a olmadık ithamlarda bulunanlar, iki gündür Gazi Meclisi amigo gibi “Veysel, Veysel” diye inletenler; aşağıdaki fotoğraflara bakıp utanırlar mı, özür dilerler mi?! Bakın bakalım, Veysel Filiz’in kimlerle fotosu varmış?! Algınız/iftiranız batsın!" ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: HABER7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 64
  • Nazim Arat 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp için GUNLUK KIRALIK VEKIL olan Engin Ozkoc yalan doğru bakmadan yardırıyor, genel merkeze şirinlik için, zaten Chp son donemde hayatı yalan parti oldu
    Cevapla
  • Ail 1 yıl önce Şikayet Et
    Makam odasina girmisse inkar ne a lama geliyor japon bakan olsaydi harakiri yapardi
    Cevapla
  • CCC 1 yıl önce Şikayet Et
    Şerefini namusunu ayaklar altına serenlerden ne beklenir. Her zaman diyorum hangi yalanı iftirayı atıyorlarsa mutlaka kendilerinden çıkıyor, bunların konuştuklarını tersten okuyacaksın.
    Cevapla
  • Yozgatlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Güneş balçıkla sıvanmaz. Yozgat’tan dan yamuk adam çıkmaz.
    Cevapla
  • Ziya =) 1 yıl önce Şikayet Et
    BİRİNDE SAĞAGA CEKİĞLMİŞ foto diğerinde makam odasında arasındaki fark bu olmasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler