Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu ve Yavaş'a veto!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş için "İki belediye başkanımızın da görevlerini başarıyla sürdürmelerini istiyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu ve Yavaş'a veto!
Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu ve Yavaş'a veto!
GİRİŞ 13.12.2022 19:17 GÜNCELLEME 13.12.2022 19:31
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Genel Merkezi'nde gazetecilerin Ankara temsilcileriyle yıllık değerlendirme toplantısı yaptı.

Kılıçdaroğlu, son dönemdeki söylemlerini tekrarlayarak, gündeme dair kritik konularda şu mesajları verdi.

Kılıçdaroğlu, 'Referanduma gitmeyecek bir çoğunlukla kabul edilmesi için destek verecek misiniz?' sorusu üzerine, "Bu konu yasayla da çözülebilir. Anayasa yönetmelik mi? Ama illa referanduma götüreceğim, deniliyor. Ben sıradan bir politikacı değilim. Bugün böyle yarın öyle söyleyemem." dedi. 

"GÖREVLERİNİ SÜRDÜRMELERİNİ İSTİYORUM"

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ile Yavaş'ın adaylıklarını ise şu sözlerle veto etti:

İstanbul İl Başkanımız ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız arasında kavga yok. Daha geçenlerde bir araya geldik. İkisinin alanı çok farklı. Biri belediyeyi yönetiyor, diğeri İstanbul'da seçimi kazanmamız için çalışıyor. İki belediye başkanımızın da (Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş) görevlerini başarıyla sürdürmelerini istiyorum. 6'lı masa cumhurbaşkanı adayı konusunda nasıl karar alırsa, ben de Ekrem Bey de Mansur Bey de aynı anda duyacağız.

Kılıçdaroğlu, son olarak da CHP'den istifa eden Aslı Baykal'ın açıklamaları için, "Twitlerini ve açıklamalarını ciddiye almıyoruz." dedi. 

Belediye başkanına söz geçiremeyen Kılıçdaroğlu çareyi yürümekte buldu iyi miBelediye başkanına söz geçiremeyen Kılıçdaroğlu çareyi yürümekte buldu iyi mi

İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na canlı yayında 'ama'lı adaylık göndermesiİmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na canlı yayında 'ama'lı adaylık göndermesi

Kılıçdaroğlu bağlarını tamamen koparttı! İmamoğlu'na şok tepki: Yaptığı çok ayıpKılıçdaroğlu bağlarını tamamen koparttı! İmamoğlu'na şok tepki: Yaptığı çok ayıp

Mansur Yavaş herkesi şaşırttı! Cumhurbaşkanı adaylığı sorusuna çarpıcı yanıtMansur Yavaş herkesi şaşırttı! Cumhurbaşkanı adaylığı sorusuna çarpıcı yanıt

Kılıçdaroğlu'ndan çarpıcı 'aday' açıklaması!Kılıçdaroğlu'ndan çarpıcı 'aday' açıklaması!

Canlı yayında açıkladı! Kılıçdaroğlu adaylığını ilan ettiği anda Ekrem İmamoğlu...Canlı yayında açıkladı! Kılıçdaroğlu adaylığını ilan ettiği anda Ekrem İmamoğlu...

KAYNAK: SABAH
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 94
  • EKO 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben sıradan bir politikacı değilim. Bugün başka yarın başka konuşamam. Pes diyorum. Başka da bir şey demiyorum. Lakin bildiğim bir şey varsa O da... Bu milletin çoğunluğuna tam da senin gibi bir lider lazım. Bundan dolayı da başkan adayı olursan kazanacağını düşünüyorum. Heeee... bu filmin sonu ne olur diyorsanız. Atasözlerimize ve yakın tarihimize göz atmanızı tavsiye ederim. Lakin son sözün nedir diye sorarsanı?, Son söz milletindir derim.
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar dolambaçlı yorum da olmaz ki! Geriye ne kaldı?
    Cevapla
  • memet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim Cumhurbaşkanı adayı olursa Allah korusun kazanırsa, Kılıçdaroğlu pılını pırtını toplar ve politik hayatı son bulur. Reis gelirse zaten Kılıçdaroğlu gider. Yani anlayacağımız her halukarda Kılıçdaroğlu gidici, yani Abbas yolcu. Kılıçdaroğlu'nu altı ay daha konuşacağız ve sonra adresi değişir.
    Cevapla
  • zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    danışmanlardan izin aldınmı ?.onlar ne diyor bu işe ?
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni takan varmıki. Veto kim sen kimsin. Sahi seni orada tutan senden birşey beklediğinden değil suyu bulandır diye seni oraya koydular.
    Cevapla
  • YiğidoProf 1 yıl önce Şikayet Et
    Eeeeyyy Yalandaroğlu! Sanki C.Başk adayını senin belirleme yetkin var da! Buna kargalar bile güler yahu! Sen, Seni de genel başkan atayan CIA nın kurduğu Zillet Masasındaki FİGÜRAN rolüne devam et! Zamanı gelince Bizim Rıfkı (jeremi) sana adayı haber verir! Siz oyalanın biraz daha..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: AK Parti'den sürpriz değişiklik! Tarihler öne çekildi...
CHP'li İBB, kurul kararını yok saydı: Cemevine ‘hassasiyet’, tarihi camiye ‘ret’