Cevabı merak ediliyordu: Akşener'den İmamoğlu açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Saraçhane'de İBB Başkanı İmamoğlu'yla mitinge katılan ve eleştirilen Akşener, "Dün neredeysek bugün de oradayız. Yarın da orada olacağım" dedi.

GİRİŞ 21.12.2022 14:35 GÜNCELLEME 21.12.2022 14:35
Bu Habere 322 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

SENDİKALARDA DÜZENLEME

AK Parti iktidarı sendikal örgütlenmeye yüzde 2 barajı getirerek üye kaybı yaşayan sendikalarını kurtarmaya çalışıyor. Bunu yaparken de diğer sendika üyelerine ikinci sınıf muamelesi yapmak istiyor. Bu düzenleme daha önce yüzde 1 olarak uygulanmak istenmiş ama Danıştay tarafından iptal edilmişti. Düzenlemeden 250 bin memurumuz etkilenecek. 188 sendika ve 9 konfederasyonun faaliyetlerine devam etmesi mümkün olmayacak. Yeni sendikaların kurulmasının önüne geçilmiş olacak.

Bugün bütün siyasetçileri katarak söylüyorum, Gazi Meclis'imizin her mensubunun içinde sizin barajları direne direne aşma iradenizi en iyi anlayan, en içselleştiren kişi benim. Barajları da engelleri de elbette direnerek yıkacağız. Ayrıca sendika üyesi olması yasaklanan yaklaşık 1,5 milyon kamu görevlimiz de 706 liralık ödemeden mahkum kalacak. 

Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e adaylık uyarısı: İşimize karışmasınKılıçdaroğlu'ndan Akşener'e adaylık uyarısı: İşimize karışmasın

MAHKEMENİN İMAMOĞLU KARARI

Geçtiğimiz Çarşamba günü İBB Başkanı İmamoğlu'na verilen hapis ve yasak kararıyla AK Parti'nin vesayet rejimi olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. Seçimle alamayacakları İstanbul'u yargıyla almak istiyorlar. 

Bu karar millet iradesine müdahaledir, Türk demokrasisine vurulmuş bir darbedir. 

2023 seçimleri yaklaştıkça kaybedeceklerini anlamaya başladılar. Milletin verecekleri hükümden korkmaya başladılar. 

14 Aralık'ta borcun gereğini yapmak için yola çıktım. İstanbullunun iradesine vurulmaya çalışılan darbeye karşı, tıpkı 2019'daki gibi Ekrem kardeşimizle omuz omuza durmaya gittim. Bundan 20 sene önce nasıl Sayın Erdoğan'ın yanına koştuysam bu sefer de Ekrem kardeşimizin yanına koştum. Nasıl Emine Hanım'ın peşine koştuysam bu sefer Dilek kızımın yanına koştum. 

Benim evim basıldığında kimse yoktu. Biz, iyiler, cesurlar, sizler ve ben; zalimin karşısında, zulme uğrayanın yanında her zaman olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Linç edilmeye çalışıldığında nasıl Kılıçdaroğlu'nun yanına koştuysam bu defa da Ekrem İmamoğlu'nun yanına koştum. 

'Akşener, İmamoğlu'ndan zerre kadar hoşlanmıyor, bir talimat almışçasına hareket ediyor'"Akşener, İmamoğlu'ndan zerre kadar hoşlanmıyor, bir talimat almışçasına hareket ediyor"

İki karar arasındaki farkı en iyi anlatan video! Hem de CHP'li Yarkadaş paylaştıİki karar arasındaki farkı en iyi anlatan video! Hem de CHP'li Yarkadaş paylaştı

İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na ziyaret: Dikkati çeken '16 milyon' vurgusuİmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na ziyaret: Dikkati çeken "16 milyon" vurgusu

"KİM NE DERSE DESİN YARIN DA ORADA OLACAĞIM"

Bir saniye düşünmedik, haberi alır almaz yola çıktık. Dimdik durmak için Saraçhane'deydik. Biz dün neredeysek, bugün de oradaydık; kim ne derse desin yarın da orada olmaya devam edeceğiz. Şayet bu kafa yarın da hedefine Mansur Yavaş'a koyarsa bu sefer de bir saniye gecikmeden onun yanında dimdik dururuz. 

Eğer ki onlar seçim kazanma uğruna tehdit gördüğü herkesi bertaraf etmeye ant içtiyse biz de milletin sevgisini kazanmış herkesin yanında kaya gibi durmaya Türk milletinin huzurunda ant içtik. 

Belli ki bu duruşumuz birilerinin çok zoruna gidiyor. Komplo teorileri üretiyorlar. Algı operasyonları yapıyorlar. 

Milletin iradesine cesaretle sahip çıkacağız. Milletin sandıkta emanet ettiği iradeyi ucuz numaralara kurban etmeyeceğiz. Biz buradayken İstanbul'a çökmenize asla izin vermeyeceğiz.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 322
  • vtd3434 1 yıl önce Şikayet Et
    10 lafının 9 yalan kalan 1 tanesi palavra :)
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen koş koşabildiğin kadar atı alan Üsküdarı geçer. Adam hem hakaret edecek hem de siz onu kutsayacaksınız yoook öyle. Sen ne dersen de vatandaş ariftir Anadolu irfanına sahiptir.
    Cevapla
  • MUHAMMET 1 yıl önce Şikayet Et
    Mahkeme olumsuz karar verdi diye zevkten dört köşe oldunuz yanlışlıkla birbirinize sarıldınız.bu nasıl üzülmek
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    chp ile kol kola girmiş sarmaş dolaş olmuş milliyetçi olurmu gözünüzü hırs ve nefret bürümüş başka birşey değil sizden ne kendinize ne bu vatana fayda gelir
    Cevapla
  • Muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen onun yanında,o pkk'nın,Rum'un,Ermeni'nin,Yunan'ın yanında iseniz,şimdi tekrar söyle bakalım Maral hanım siz kimin yanında oluyorsunuz. Zaten siz bir şeyden korkmuyorsunuz ya yine korkma bir şey yapmayacağız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Guterres: Refah'a yapılacak bir saldırı insani bir kabus olacaktır
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı