İmamoğlu'ndan Demirtaş'a: Diline, yüreğine sağlık

İBB Başkanı İmamoğlu, HDP'nin eski eş başkanı Selahattin Demirtaş'ın açıklamasıyla ilgili, "Diline, yüreğine sağlık" dedi. İmamoğlu'nun ayrıca, "Arkadaşlarımız içeride, Selahattin Demirtaş içeride" ifadesini kullanması da dikkati çekti.

GİRİŞ 22.12.2022 10:32 GÜNCELLEME 22.12.2022 10:33
Bu Habere 343 Yorum Yapılmış

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada aldığı ceza sonrası, kendisine destek olan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a teşekkür etti. 

"ARKADAŞLARIMIZ İÇERİDE, DEMİRTAŞ İÇERİDE"

Cumhuriyet gazetesine konuşan İBB Başkanı, "Demokrasiye yapılan her müdahale Türkiye'nin önünü tıkar" dedi ve şöyle devam etti: 

"Hukuksuz biçimde verilen tüm kararlar için geçerli bu. Arkadaşlarımız içeride, Demirtaş içeride şu an. Aileleri kötü durumda. "

DEMİRTAŞ'IN DİLİNE, YÜREĞİNE SAĞLIK"

İmamoğlu, "Demirtaş'ın açıklamasını nasıl buluyorsunuz" sorusunu ise şöyle yanıtladı: 

"Diline, yüreğine sağlık. Sürecin sekteye uğratılması, yapılan bu müdahale Türkiye’nin önünü tıkıyor, umutları kırıyor. Ama Türkiye’ye yapılan bir müdahale. Bu kararın altına imza atan hakimin, savcının ve onun gibilerin eşleri çocukları için de kazanmak zorundayız. İleride onların da bir hukuksuzlukla karşı karşıya kalmamaları için, bu ülkenin tüm çocukları için kazanmak zorundayız. "

Ekrem İmamoğlu'nun taht oyununa tepki: Küfretmiş 'Mağdurum' diyor, etmeseydin o zamanEkrem İmamoğlu'nun taht oyununa tepki: Küfretmiş 'Mağdurum' diyor, etmeseydin o zaman

İBB Başkanı İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nu işaret etti: Adaydır!İBB Başkanı İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nu işaret etti: Adaydır!

İttifak ortağı gündeme taşıdı: İmamoğlu-Akşener’den sır görüşme!İttifak ortağı gündeme taşıdı: İmamoğlu-Akşener’den sır görüşme!

KAYNAK: CUMHURİYET GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 343
  • Dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Meral hanım senin Rabbi Yesir yüzlü Hdp li Demirtaş'a güzelleme yapıyor. Şimdiden 6 ay sonrasını düşünüyor. Ne diyon bu işe. Yoksa buda misafirperverlik kapsamında mı kalır. Selocan çıkınca yine düşman olurlar mı diyorsun? Eminim sen ve partin Hdp nin olduğu yerde olmaz olamaz da bu Ekremi ne yapacaksın? Mecbur destekliyeceksin. Hdp lilere kardeşim sizi istemiyoruz oy vermeyin diyecek halin yok ya. İkiniz masada olmasa da sandıkta buluşursunuz artık. Oncacıktan birşeycikler olmaz yani.
    Cevapla
  • doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yüce gönüllü insan. Bak hukuksuz kararları veren hakim savcıların çocukları içinde kazanacaklarmış. Belediyeyi de emekçiler için kazanıyordun ne oldu? Binlerce insanı işinden aşından ettin. Pardon onların çocukları için yaptın herhalde bu işten çıkarmaları.
    Cevapla
  • TÜRKİYELİ 1 yıl önce Şikayet Et
    imamoğlu ve selahattin ikisi ülkeyi satar be hiç şüphem yoktur...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerede bir vatan haini ya da dış düşman varsa onlarla sıkı fıkı olana hain denmez mi?
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Heyyy Heyyy... 7 li diyoruz masaya 7 li.. Hala ne derdindeler..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Refah hakkında skandal açıklama
Gelinin duvağını toplarken başından vurulmuştu: 3 aylık hamile kadından acı haber!