Akşener'den Kılıçdaroğlu'na canlı yayında gündemi sarsan cevap! Bomba adaylık mesajı...

Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu ile ilgili yaptığı açıklamalardan sonra Kılıçdaroğlu'nun 'İç işlerimize karışmasın' çıkışı sonrası Akşener canlı yayında açıklamada bulundu.

GİRİŞ 23.12.2022 10:21 GÜNCELLEME 23.12.2022 23:53
Bu Habere 180 Yorum Yapılmış

CHP lideri KIlıçdaroğlu'nun Akşener'e, "İç işlerimize karışmasın" mesajından sonra Meral Akşener açıklamalarda bulundu. Akşener, böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi

Akşener'in açıklamalarından satır başları:

"BU BENİ VE ARKADAŞLARIMI İNCİTSE DE KENARA KOYDUK"

İkili bir sistem o. Normalde sayın Kılıçdaroğlu’nun söylediği söz oraya gitmekle alakalı değil. Oraya giden söz genellikle kurmaylardan  geldi. Bu beni ve arkadaşlarımı incitse bile kenara koyduk.

Meral Akşener'den asgari ücret açıklamasıMeral Akşener'den asgari ücret açıklaması

"İÇ İŞLERİNE KARIŞMAK YOK! ADAYI 6'LI MASA BELİRLEYECEK"

Sayın Kılıçdaroğlu’nun gazetecilerle yaptığı toplantıda sorulan soru aslında sayın Kılıçdaorğlu’na söylediğim ve kamuoyu ile paylaştığım bir söz. Sayın Kılıçdaroğlu da iç işlerine karışmakla ilgili bir söz söyledi. Burada iç işlerine karışmak yok. 6’lı masa toplandı ve Cumhurbaşkanı adaylığı liderlere bırakıldı. Sayın Kılıçdaroğlu’na şunu görevden alın şuraya koyun dersem bu iç işlerine karışmak olur. Aday tespiti konusunda herkes hür ve bağımsız.

KILIÇDAROĞLU 'ADAYIM' DERSE...?

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda konuşan Akşener, "İstemek herkesin hakkıdır. O gelmeden konuşamayız. Bilmiyorum. Partimizle konuştuğumuz için ona göre bakış açısı olacak." dedi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 180
  • Sereflikochisarli 1 yıl önce Şikayet Et
    Dilegim odur ki bir birinizi yeyin cunku bu ulkeye faydadan cok zararii ok nig olur
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede kim Cumhurbaşkanı olursa olsun gelen kişi Erdoğan'ın yetkilerini kullanmaya devam etmek isteyecektir. Zaten bu ülkede çoklu sistem tutmuyor. Çoklu sistem hep kargaşa ve kauslara yol açmıştır, akşam kurulup sabah yıkılan, sabah kurulup akşam yıkılan hükümetler gördük. Bunlara neden olan bir sistem tekrardan nasıl geri getirilebilir? Kılıçdaroğlu'nun söyledikleriyle yaptıkları hep farklı oluyor. Meral hanım böyle bir kişiye halen nasıl güveniyor da ortalık yapmaya devam ediyor?
    Cevapla
  • Baba karar 1 yıl önce Şikayet Et
    Babacanın adaylığı hayırlı olsun
    Cevapla
  • he he 1 yıl önce Şikayet Et
    iki parti ittifakı, yüzde 14 hdppkk nerede
    Cevapla
  • Cemilabisi Kamil. 1 yıl önce Şikayet Et
    ya biri şu konuya bir açıklama getirsin lütfen; Şayet olurda (MAZALLLAH) bunların adayı seçimi kazanır da Çumhurupaşa olur ise; bunlar mı çumhurbaşkanı amiri olacak ?? yoksa Çumhurbaşkanı diye seçtikleri kukla mı bunların amiri olacak!?? BİRİ BUNU AÇIKLARSA SEVİNİRİM..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez